ClubgegevensDe clubkleding van voetbalvereniging Beuningse Boys bestaat uit:

            - een rood-wit verticaal gestreept shirt met gesublimeerd clublogo,
            - een effen witte broek met rode bies en gesublimeerd clublogo en
            - rode kousen met een verticaal rood-wit gestreept boord en geborduurd logo.
 
Sinds het jubileumweekend van 26 t/m 28 augustus 2005 beschikt Beuningse Boys over een eigen, unieke kledinglijn en deze is exclusief verkrijgbaar bij sport- en schoenenshop “Stap In” in Beuningen.
 
Alle leden dienen zelf voetbalschoenen, kleding, scheenbeschermers en een trainingspak aan te schaffen. Wanneer er door een bedrijf of persoon een team wordt gesponsord dan is dat mooi meegenomen voor dat seizoen. Indien de gesponsorde kleding kwalitatief nog in orde is dan zal de sponsor in overleg met de leiding van het team aan het einde van een seizoen bepalen naar welk team de kleding in het daarop volgende seizoen gaat. Sponsoring  en dus het bedrukken van kleding voor teams gaat altijd in overleg met het bestuur om zo de eenheid van tenue binnen de vereniging te bewaren. Een gesponsord tenue kan vanaf nu alleen maar bestaan uit de eigen Beuningse Boys - kledinglijn! Keuze in tassen en trainingspakken is, met uitzondering van teamsponsoring, vrij.
 


Wedstrijdinformatie

De competitiewedstrijden worden gespeeld op:

            - zaterdag voor de pupillen en junioren;
            - zaterdagmiddag voor de zaterdagelftallen senioren;
            - zondag voor het dameselftal en voor de zondagelftallen senioren.
 
Inhaalwedstrijden kunnen daarnaast ook doordeweeks gepland worden. 
Wedstrijdinformatie kan gevonden worden op de teletekstpagina’s 610 - 614 van Webtv, het regionale tv-station en natuurlijk op deze website.


Wedstrijdduur

Senioren/dames/A-junioren 2x45 minuten  
B-junioren 2x40 minuten  
C-junioren 2x35 minuten  
D-pupillen 2x30 minuten  
E-pupillen 2x25 minuten  
F-pupillen 2x20 minuten  

De E- en F-pupillen spelen op halve velden met pupillendoelen. Na de wedstrijden van de  E- en F-pupillen worden nog penalties genomen die overigens voor de uitslag van de wedstrijd niet van belang zijn.