We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

12 augustus 2021 11:15


Beste leden, ouders, trainers en leiders,

Een aantal van jullie is nog op vakantie en leest dit bericht vanaf de camping of de rand van een zwembad. Een aantal is ‘gewoon thuis’ aan het genieten van het altijd wat lagere vakantietempo, of wellicht al weer aan het werk, vakantie in de achterzak. Maar voor iedereen geldt: het seizoen 2021-2022 gaat van start!.

Vanaf maandag 16 augustus is er voor alle teams weer de mogelijkheid om met de teamtrainingen te beginnen. Voor de jeugd t/m O12 geldt dat de woensdagmiddagtraining op een later tijdstip wordt hervat. Bijgaand treffen jullie het trainingsschema aan voor het nieuwe seizoen, incluis kleedkamers en de versie als veld 5 er uit ligt.

De uitgifte van de materiaalcontainers voor het nieuwe seizoen zal plaats hebben op

Zaterdag 14 augustus van 0900-10.30

Woensdag 18 augustus van 19.00-20.00

Zaterdag 21 augustus van 09.00-10.30

Woensdag 25 augustus van 19.00 tot 20.30

Dinsdag 31 augustus van 19.00-20.00

Leiders en/of trainers kunnen onder afgifte van (contante) borg en ondertekenen voor ontvangst de containers afhalen.

Verder zullen we ook komend seizoen nog niet bevrijd zijn van Corona en de daarbij behorende maatregelen. Hoewel het aantal beperkingen sinds juni jl. gering is, publiek weer welkom is (en blijft) en kantine en kleedkamers weer (nagenoeg volledig) open zijn, gelden er nog steeds regels. We gaan bij Beuningse Boys komend seizoen voorlopig uit van de eigen verantwoordelijkheid van iedereen en zullen (nog) geen speciaal toezicht organiseren. De regels die gelden, conform wetgeving, richtlijnen RIVM en adviezen KNVB, staan in de nieuwste versie van het Coronaprotocol. Neem hier goed kennis van. Ook deze is bijgevoegd. Speciale aandacht vragen we voor:

  • 1,5 meter regel geldt overal en altijd op het park m.u.v. tijdens het trainen of een wedstrijd. Dus ook in de kleedkamers!
  • Rij-ouders naar uitwedstrijden van de jeugd ouder dan 12 worden geacht een mondkapje te dragen in de auto;
  • Iedereen die gebruik maakt van de kantine moet zitten en zich registreren via de QR-codes.
  •  

Daarnaast geldt ten allen tijde: thuis blijven bij klachten!

Een ding weten we ook zeker. Ook komend seizoen zullen we ons spelplezier niet laten bederven door Corona. Dus wensen we jullie allemaal een sportief seizoen vol plezier en mooie prestaties! We zien jullie snel op het park.

Het bestuur

Trainingsschema 2021 - 2022 
Trainingsschema 2021 - 2022 zonder veld 5
Protocol Covid 19 vanaf 16 augustus 2021

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!