Bas Bastiaans benoemd tot Lid van Verdienste - Beuningse Boys

Bas Bastiaans benoemd tot Lid van Verdienste

Bas Bastiaans benoemd tot Lid van Verdienste

29 april 2022 16:30


Het is alweer 2 jaar geleden dat Bas is overleden. De laatste rit van Bas door Beuningen, en bezoek aan de Ooigraaf, was memorabele door de aanwezigheid van ontelbare Beuningse Boys leden langs de kant die Bas een laatste groet brachten.

Bas is bijna 15 jaar actief geweest als vrijwilliger in vele hoedanigheden zoals leider, trainer, materiaalbeheer of barmedewerker. Op Bas deed je nooit tevergeefs een beroep. 
Als hij na een aantal jaren ging stoppen met een functie gaf hij dat tijdig aan maar melden direct dat hij open stond voor iets anders.

Bas stond binnen de vereniging bekend als een prettig en meedenkend persoon, sociaal betrokken bij de spelers die trainde maar bijv. ook altijd bezig met het "opvoeden" ervan. 

Het postuum benoemen van Bas tot Lid van Verdienste is voor al zijn inspanningen, zijn liefde voor de vereniging en de leden, zijn constructieve manier van meedenken maar vooral ook gewoon voor hoe Bas was en nu nog zou zijn, nm. nog steeds een vrijwilliger bij de Boys.

Het speldje met de vermelding "Lid van Verdienste" en gegraveerde naamplaatje mocht ik overhandigen aan broer Peter en boezemvriend (broer) Eric tijdens een samenzijn van de Zondag 40+ begin april tijdens een bbq.
Tijdens deze dag stond dit team, vrienden, stil bij de afwezigheid van Bas.

Bas bedankt voor alles, bij de Beuningse Boys ben je zeker nog niet vergeten en met deze benoeming en de vermelding op het Jubilarissenbord zal je naam door vele met respect gelezen en genoemd blijven worden.

Kees Broekman Voorzitter

Bas_.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!