Is dit jouw eerste consumptie pas - Beuningse Boys

Is dit jouw eerste consumptie pas

Is dit jouw eerste consumptie pas

27 september 2022 8:30


Met ingang van dit seizoen gebruiken wij achter de bar en cafetaria een nieuw kassasysteem.
De grote voordelen van dit systeem is o.a. een beter inzicht in de cijfers voor de penningmeester, de btw verdeling, een snellere registratie en een kostenbesparing.

Kostenbesparingen 
In de huidige tijd is ieder bedrijf en consument op zoek naar kostenbesparingen. Als vereniging kunnen wij dit ook realiseren in de kantine door het gebruik van de gratis consumptiepas bij dit nieuwe kassasysteem.

Iedere pintransactie kost de vereniging € 0,047. Door de inzet van de consumptiepas hopen wij met jouw hulp jaarlijks een grote besparing te realiseren. Iedere week(end) wordt ong. 75% van de omzet met de pinpas betaald. Dat zijn honderden transacties, gedurende bijna 40 weken per jaar. Als je snel rekent gaat het hierbij per jaar al snel om een grote kostenbesparing die wij als vereniging goed kunnen gebruiken. Het gebruik is eenvoudig en het kost jou helemaal niets. 

Hoe werkt het?
De gratis consumptiepas ligt opgewaardeerd met €10,00 klaar achter de bar. 
Je betaalt €10,00 bij de kassa en de pas is direct klaar voor gebruik bij de bar én de cafetaria. Opwaarderen kan eenvoudig bij de kassa. De waarde op de pas kan je ook weer retourneren indien gewenst.

Teams trappen af
Iedere team beschikt al over deze pas. Wij hopen dat ieder lid de komende weken ook deze gratis consumptiepas aanschaft ten voordele van de vereniging.

Dank
De kosten van de pas wordt gesponsord door Hans Dekker Automobielen uit Wijchen.

Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen bij de kantinebeheerder of bij mij. 
Als bestuur hopen wij dat veel leden de pas gaan gebruiken. 

Kees Broekman
Voorzitter

Consumptiepas.PNG


Consumptiepas_II.PNG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!