Schrijf je in voor de KNVB cursus VRS (verenigingsscheidsrechter) - Beuningse Boys

Schrijf je in voor de KNVB cursus VRS (verenigingsscheidsrechter)

Schrijf je in voor de KNVB cursus VRS (verenigingsscheidsrechter)

10 februari 2023 13:15


De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal. Over een aantal weken zal er een KNVB cursus VRS (Verenigingsscheidsrechter) starten bij voetbalvereniging UHC in Bergharen.

Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers te maken met opdrachten, spelregelquizzen, oefeningen en reflectie op de eigen wedstrijden. De opdrachten kunnen binnen de digitale leeromgeving van de KNVB - Dugout - verwerkt worden. Door de opleiding tot verenigingsscheidsrechter te volgen, zet je de eerste stap in het opleidingstraject van de KNVB. Meer informatie: Verenigingsscheidsrechter | KNVB

Als Arbitragecommissie willen wij onze leden, ouders/verzorgers, trainers of andere belangstellenden de mogelijkheid bieden om je aan te melden voor deze cursus! 

Opleidingsdagen (maandagavonden van 19:00 uur tot 22:00 uur) 

  • 13 maart 2023
  • 3 april  2023
  • 24 april 2023
  • 22 mei 2023

UHC is lekker is ideeal dichtbij. Dat is dus wel een 'buitenkansje'. Er zitten voor jou geen kosten aan verbonden. 

De opleiding is bedoeld voor jong talent en enthousiasme, ervaren scheidsrechters die nog geen diploma hebben of juist wel een opfrisser kunnen gebruiken, welwillende ouders die het vak willen leren, etc. etc.

Opgeven kan via jsrcommissie@gmail.com

Bjorn_Kuipers_4.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!