Home - Beuningse Boys

Home

Home

We krijgen nieuwe kunstgrasvelden

16 maart 10:00  Maandag jl hebben we als bestuur van de vereniging officieel van de Stichting Parkbeheer (de Stichting die het beheer voert over het sportpark de Ooigraaf) bericht gekregen dat in de loop van dit seizoen alle drie de kunstgrasvelden zullen worden vervangen. Daar zijn we heel blij mee. Onze dank gaat uit naar de gemeente Beuningen, die de vervanging financiert en naar de Stichting, die de organisatie van de vervanging voor hun rekening neemt. Het zal een nieuwe(kunst)grasmat zijn voor de velden 2,3 en 4 op basis van kurk. Hat gaat om veel duurzamere en kwalitatief betere velden dan wij nu hebben.meer »

368x gelezen

Succesvolle Fairplay-avond

5 maart 13:45  Op donderdag 2 maart vond bij de Beuningse Boys een bijeenkomst plaats in het kader van Fair Play/ gedrag langs de lijn en in het veld. Meer dan 80 leiders, trainers en ouders gingen met elkaar in gesprek op zoek naar manieren om het bij BB (nog) sportiever langs de velden te maken. De avond was een succes. meer »

233x gelezen

Zondag 26 maart spelen onze Voetbal+ kanjers bij NEC

24 februari 15:00  Ieder seizoen spelen enkele Beuningse Boys Voetbal+ spelers een jaar lang in het Bijzondere Eredivisieteam van N.E.C. Dit seizoen zijn dat Bo, Thijmen en Matthijs. Ze combineren een jaar "leven als een prof" met trainen en voetballen bij hun eigen Beuningse Boys team. Op zondag 26 maart as. spelen we op de Eendracht een speelronde. Kom jij ons aanmoedigen? meer »

306x gelezen

Donderdag 2 maart themavond: Ons gedrag op en rond het veld.

24 februari 13:15  Op donderdag 2 maart a.s. organiseren, in samenwerking met het bestuur, de TC en de arbitragecommissie een themavond over ons gedrag op en rond het veld. Wij maken ons namelijk zorgen. Zorgen over het toenemend aantal incidenten tijdens wedstrijden. We vinden het belangrijk dat trainers, leiders én ouders/verzorgers aanwezig zijn op deze avond. meer »

82x gelezen

Schrijf je in voor de KNVB cursus VRS (verenigingsscheidsrechter)

10 februari 13:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal. Over een aantal weken zal er een KNVB cursus VRS (Verenigingsscheidsrechter) starten bij voetbalvereniging UHC in Bergharen. meer »

55x gelezen

Trainers Tonny Pijnappels, Bob Stevens en Wim Slijkhuis verlengen contract

2 februari 15:45  Voetbalvereniging Beuningse Boys is blij om aan te kondigen dat trainers Wim Slijkhuis, Tonny Pijnappels en Bob Stevens hun contract bij de Beuningse Boys hebben verlengd. meer »

131x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!