Home - Beuningse Boys

Home

Home

Après Ski bij de Beuningse Boys

22 november 10:15  Jij komt toch ook naar de Après Ski party op vrijdag 19 januari? Kaartverkoop vanaf 30 november. 18+meer »

47x gelezen

Bij Beuningse boys stopt het niet in de winter. Of wel?

17 november 18:15  Beste (jeugd) spelers/speelsters, leiders en trainers (en ouders), Nog iets meer dan een maand en dan is het ‘winterstop’. Maar wat houdt dat eigenlijk in dit jaar.meer »

333x gelezen

We gaan het probleem (deels) oplossen!

17 november 17:45  Beste leiders en trainers. Het blijft iedere zaterdag een pijnpunt. Het vinden van voldoende scheidsrechters. Binnen onze vereniging doet de arbitragecommissie haar uiterste best om de wedstrijdbegeleiding te organiseren maar het aantal wekelijks in te zetten scheidsrechters is zeer beperkt. meer »

216x gelezen

Jeugdcommissie zoekt versterking

14 november 8:45  De jeugdcommissie van de Beuningse boys is de smeerolie van de jeugdafdeling. De JC vangt nieuwe leden op, helpt leiders en trainers en ondersteunt bij het organiseren van activiteiten. meer »

121x gelezen

JACK MULLER B.V. verlengt hoofdsponsorcontract met 5 jaar bij Beuningse Boys

2 november 17:15  JACK MULLER B.V. is al meer dan 20 jaar verbonden aan de Beuningse Boys. Met ingang van dit seizoen heeft JACK MULLER B.V. het huidige sponsorcontract opengebroken, uitgebreid en verlengt met 5 jaar. En daar is de Beuningse Boys ontzettend blij mee.meer »

544x gelezen

Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering op 22 november 2023

31 oktober 12:00  Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 22 november aanstaande. De ALV zal plaatsvinden in de kantine van de Beuningse Boys.meer »

477x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!