Home

Home

Speler van de week/ Rising Star, week 42

20 oktober 19:45  Pepijn en Robin zijn onze Rising Stars van deze week. Gefeliciteerd!

15x gelezen

Thema Judo

13 oktober 21:30  Vandaag stond de training in het teken van het thema judo: leren vallen, gebruik maken van je eigen lichaam en zelfvertrouwen opbouwen! Kijk op onze Facebook of Instagram pagina voor meer foto's. Met dank aan Thijs Koenders van Go4Fit Beuningen.

86x gelezen

Griezelen in de herfstvakantie

13 oktober 10:30  Op vrijdag 29 oktober zal het gaan spoken op het park bij de Beuningse Boys. In en rond de kantine........meer »

144x gelezen

Vacature Technische Commissie Beuningse Boys

7 oktober 23:00  Zeg nou zelf wat is er nou leuker dan praten over voetbal? Je hebt je niet voor niets aangesloten bij de Beuningse Boys. Je geniet van het kijken naar wedstrijden van je kinderen en eventueel speel je zelf ook nog.meer »

233x gelezen

Panna sterrendag bij Beuningse Boys in de herfstvakantie.

7 oktober 15:45  In de herfstvakantie op donderdag 28 oktober organiseert het Panna-sterrenteam een middag voetbalplezier op de velden van de Beuningse Boys. Voor iedereen toegankelijk. Met medewerking van (ex) profvoetballers en met als prijs een plaats op de finale dag voor panna-talenten. De middag is bedoeld voor jongens en meiden van 7 tot en met 13 jaar. Er zijn kosten aan verbonden, inclusief tenue en een rugzak. meer »

195x gelezen

Speler van de week/ Rising Star, week 39

29 september 22:30  Deze week hebben Yassin en Alland de beste verie van henzelf getoond! Zij hebben deze week de Speler van de week-beker in ontvangst mogen nemen!!

67x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!