Boys Magazine

Boys Magazine

Het Boys Nieuws was jarenlang het officiële huisorgaan van v.v. Beuningse Boys. In november 1974 verscheen het eerste Boys Nieuws. Met de vereniging is het clubblad ook gegroeid en wel tot een oplage van 1.000 exemplaren. Het clubblad verschijnt vijf maal per seizoen. Overigens is al deze info ook op deze website te vinden . Ook zijn er speciale edities verschenen met jubilea.

Het belangrijkste doel van het clubblad is om allerlei clubinformatie te verstrekken aan en van, in hoofdzaak, de eigen leden. Daarnaast wil het clubblad een visitekaartje van de club zijn. Kortom wil het Boys Nieuws een clubblad zijn met een mooie vormgeving en een degelijke inhoud.

In het seizoen 2011-2012 is het blad veranderd in het Boys Magazine. Een glossy uitgave in A4 formaat van tussen de 32 en 40 pagina's. Het nieuwe blad is geheel in full colour uitgevoerd en is veel overzichtelijker geworden om te lezen.

Vanaf oktober 2019 is Judith Stoep hoofdredacteur. Nieuws kan doorgegeven via onderstaand mailadres. De huidige redactieleden zijn: Ton Hijmans, Twan van Dongen, Hanny Lemmens en Judith Stoep. Er zijn ook regelmatig andere leden die artikelen voor het blad schrijven. Verder staan hier ook de laatste berichten van het bestuur. Mocht u zelf interessante dingen over de club of specifiek over een team te melden hebben of leuke foto’s door willen sturen, dan kunt u dit ook naar het mailadres sturen.

Redactie-adres: magazinebb@beuningseboys.nl

Om het clubblad te realiseren zijn er advertenties in het clubblad opgenomen. De redactie bemoeit zich niet met het adverteren in het clubblad. Het beheer van de advertenties ligt bij de post - commercie -, in handen van bestuurslid Rob van Horssen.

Verschijningsdata: 5x per jaar (eind september, eind november, eind januari,eind maart en eind mei).

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers (voetballers, coaches, trainers of ouders) die voor ons artikelen schrijven. Vind u dit leuk om dit te doen (mag regelmatig maar kan ook af en toe) dan vragen wij u ons te mailen.

Marij Bekkema
Secretaris

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!