Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

InschrijfformulierAls je in de afgelopen 3 jaar bij een andere club competitie hebt gevoetbald dien je overschrijving aan te vragen. D.m.v. dit aanmeldingsformulier geef je aan dat je toestemming geeft aan de nieuwe club om de overschrijving in gang te zetten. De overschrijving wordt digitaal aangevraagd door de nieuwe club

De hoofdtraining voor de jeugd O6-O12 is op de woensdagmiddag. U kunt hier aangeven of uw kind graag 2 proeftrainingen mee wil doen op deze middag:                                     


De mini’s kunnen proeftrainen op de vrijdagavond bij de groep mini’s.


Zonder vrijwilligers is er geen vereniging. Daarom hanteren we binnen de Beuningse Boys een vrijwilligersbeleid. Dit houdt in dat elk nieuw lid vanaf 15 jaar, cq een van de ouders bij nieuwe leden t/m 14 jaar, zich aanmeld voor een vrijwilligerstaak


Geldt niet voor Voetbal+ leden

Wilt u de Beuningse Boys op een andere manier helpen dan bovenstaande opties? Dan kunt u dit hier aangeven. 

Belangrijk om te lezen:
Algemene Verordening Gegevensbescherming


In het kader van de wet AVG geven wij u te kennen dat de door u verstrekte gegevens zullen worden opgenomen in onze geautomatiseerde administratie. De gegevens zullen intern worden verwerkt en gebruikt voor informatieverstrekking aan (kader)leden. De gegevens zullen tevens door de vereniging worden verstrekt aan de KNVB ivm uw aanmelding en contributieafdracht en ClubCollect. U vindt onze privacy-verklaring op www.beuningseboys.nl.


Toestemming bij gebruik beeldmateriaal. 


Ik geef middels deze aanmelding toestemming voor het publiceren van foto’s (van mijn kind cq mijzelf) op de website van de club, in het clubblad of via andere kanalen van de club. In geval het lid jonger dan 16 jaar is, is toestemming van zijn of haar ouder(s) nodig.


 N.B. Bij het publiceren van beeldmateriaal, bv. bij overzichtsfoto’s, waarop uw kind of uzelf niet prominent in beeld is, is geen toestemming nodig.
* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!