Vacatures - Beuningse Boys

Vacatures

Vacatures

Communicatie & Pr

06-02-2023

Communicatie medewerker

Wat ga je doen?
Je helpt en denkt mee met de communicatiecommissie. Je plaatst nieuws op de site en houdt de website en de socials actueel. Samen met de communicatiecommissie zorg je voor een professionele uitstraling van de club. Daarnaast denk en adviseer je mee om binnen communicatie de vereniging nog verder te professionaliseren.

Hoe kan ik reageren?
Kijk op beuningseboys.nl voor meer informatie.


Omschrijving vacature
Je helpt en denkt mee met de communicatiecommissie. Je plaatst nieuws op de site en houdt de website en de socials actueel. Samen met de communicatiecommissie zorg je voor een professionele uitstraling van de club. Daarnaast denk en adviseer je mee om binnen communicatie de vereniging nog verder te professionaliseren

Hoeveel tijd neemt dit in beslag?
De communicatiecommissie zit ongeveer 1 keer per 2 maanden samen. Daarnaast krijg je wekelijks kleine opdrachten om op de site en sociale netwerken te plaatsen. De verdeling stemmen we met elkaar af. Je wordt de spin in het web van de vereniging. Je weet veel van de club en je krijgt energie van het delen van successen, overwinningen en mooie activiteiten. Je leert veel nieuwe mensen kennen die samen met jou het verenigingsgevoel belangrijk vindt.  

Reageren?
Je kunt een mail sturen naar communicatie@beuningseboys.nl onder vermelding van vacature. We nemen snel contact met je op. 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Horecamedewerker Cafetaria medewerker
Communicatie & Pr Communicatie medewerker
Coördinator Wedstrijdcoördinator (8 dagdelen per seizoen)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!