Voetbalkamp Beuningse Boys

Het is bijna zover; ons eigen voetbalkamp bij de Beuningse Boys voor de jeugd onder de 10 t/m 13!! Het kamp zal plaats vinden op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 (= EerstePinksterdag), gewoon op onze eigen locatie De Ooijgraaf. Van zaterdagmiddag tot zondagmiddag alleen maar voetbal en vrienden… Vanuit je tent zo het veld op rennen? Het kan! In het donker spelletjes doen? Gaan we regelen!

Om het voor iedereen leuk te houden, willen we jullie alvast een paar tips geven;

- Energydrank is niet toegestaan, die hoef je dus ook niet mee te nemen.

- Om het zondagprogramma mee te kunnen beleven is het raadzaam wel wat uren slaap te pakken. De nachtwakers zullen streng toezien op rust tijdens de nachtelijke uren. Om het slapen te bevorderen willen we iedereen vragen zo veel mogelijk kleinere tenten te regelen; stem vast met vriendjes af of je samen een tent kunt regelen.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor het kamp met behulp van bijgaand inschrijfformulier (klik hier). De kosten bedragen € 15,00 per persoon.

Heb je zin in een spetterend kamp; vul het formulier in! Doe dit op tijd want dan kun je het niet vergeten…enne vol= vol!

Als je inschrijft, rekenen we er op dat je ook allebei de dagen deelneemt (thuis slapen is geen probleem, maar geef het wel even aan). Lever je inschrijfformulier (samen met de € 15,00) in bij een van onderstaande adressen! (Inschrijving sluit op vrijdag 27 april, net vóór meivakantie op Koningsdag…).

Laat deze brief ook thuis lezen, want we hebben tenten, vrijwilligers en sponsoring nodig om dit kamp mogelijk te maken!!!

We zien je inschrijfformulier graag tegemoet!!

Menno Palinggracht 53
Froukje
Hanny
Michiel
Marjan Meerkoetlaan 9