Vacature Commercieel talent

Functie Beuningse Boys commercieel

De Beuningse Boys is een grote vereniging met circa 1000 leden die ook verankerd is in de Beuningse gemeenschap.

Een van de financiële pijlers van de Beuningse Boys is van oudsher de inkomsten uit verkoop van de borden langs de velden en inkomsten van advertenties in het clubblad. De vereniging heeft echter inmiddels veel meer (commerciële) uitingen, bijv. alle Social Media kanalen en een eigen webshop. We willen als bestuur ook graag deze kanalen commercieel maximaal benutten om inkomsten voor onze vereniging te verhogen.

Wij zijn dan ook op zoek naar een actieve commerciële man/vrouw die actief het merk Beuningse Boys wil promoten en zo ook voor de vereniging extra inkomsten kan bewerkstelligen. Wij denken dat deze taak zeker ook in werkuren (overdag) zal moeten gaan plaatsvinden maar kan ook naar eigen inzicht op andere tijden uitgevoerd worden.
Belangrijk: Het is een functie op provisie basis. Veel verkoop leidt tot interessante eigen inkomsten.

Binnen het profiel is het belangrijk dat je naast verenigingsman/vrouw ook commercieel gedreven bent, goede ingangen in commerciële (ook Beuningse) netwerken hebt en kennis hebt van verkoopmogelijkheden van zowel de online als offline acquisitie.

Als je geïnteresseerd bent in deze actieve functie dan zien we graag je motivatie tegemoet. Neem hiervoor contact op met de secretaris van de Beuningse Boys: secretaris@beuningseboys.nl