Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst...

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst..

De expertises van ROC en KNVB heeft ons geholpen met een nieuwe innovatie binnen de onderbouw. Aankomende seizoen 2018/2019 willen wij graag alle spelers en speelsters vanaf de mini's de kans geven om zich meer individueel te ontwikkelen. We zijn een vernieuwende samenwerking met ROC Nijmegen aangegaan om een extra stimulans te geven aan het jeugdvoetbal binnen onze mooie vereniging.

Jeugdspelers moeten in een veilige leeromgeving op zijn eigen niveau trainen en spelen. 
Dit is een van de het uitgangspunten van het selectiebeleid bij de Beuningse Boys. We kijken daarbij niet alleen naar de technische vaardigheden, maar ook naar de mentaliteit, inzicht en de voetbalbeleving van het kind. Het moet uiteindelijk bijdragen in een betere voetbalontwikkeling én meer voetbalplezier van onze jongste voetballers en voetbalsters.

Woensdagmiddag wordt vanaf september 2018 het nieuwe hart van onze onderbouw. De avondtrainingen komen hiermee dus te vervallen!

Elke woensdagmiddag gaan alle jeugdspelers per leeftijdscategorie en niet perse als team trainen. In kleinere groepen met dus meer aandacht voor het individu worden zij getraind door ROC trainers (enthousiaste ouders/trainers zien wij graag aansluiten).
14:30 - 15:30 mini's , meisjes/jongens o8 .
15:45 - 16:45 meisjes/jongens o9 en o10
17:00 - 18:15 meisjes/jongens o11 en o12
De ROC trainers staan onder supervisie/begeleiding van onze Hoofdtrainer onderbouw Christos Kousounis, tevens assistent trainer ons eerste elftal. Hiermee willen wij de kwaliteit van de trainingen waarborgen.

Wij realiseren ons dat het een ingrijpende verandering is voor de onderbouw. Wij begrijpen dat deze verandering ook vragen oproept en willen u dan ook uitnodigen op maandag 4 juni in ons clubhuis om 20.00 uur.
Deze avond staan Rob Bouman (TC) en Christos Kousounis u te woord.

Met vriendelijke groet,
Namens de TC