Nieuwe sponsoren bij Beuningse Boys

3 Nieuwe sponsoren bij de Boys

De afgelopen maanden heb ik diverse gesprekken mogen voeren met bedrijven die mogelijk geïnteresseerd waren en zijn om Beuningse Boys te sponsoren door middel van een reclamebord of een andere optie.

Na de toezegging als subsponsor van (Tom) Dennissen schilderwerken in maart, zijn de overige bedrijven in april ook akkoord gegaan met de locatie van het bord in combinatie met de gedane voorstellen.

Met grote dank aan de nieuwe sponsoren betekent dit dat er ook reclameborden geplaatst gaan worden aan de lange zijde van veld 3 aan de Schoenaker kant.

Beuningse Boys verwelkomt de volgende bedrijven als sponsor:

Aircoklimaat uit Malden, gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen en onderhouden van o.a. airco's voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met een Beuningse ondernemer als eigenaar is de verbondenheid met de club geen vanzelfsprekendheid maar de samenwerking biedt beide partijen groeikansen. Aircoklimaat plaatst 2 borden van 6 meter aan de achterzijde van de dug-outs op veld 1.

Flipverhuur uit Nijmegen, op de grens met de gem. Beuningen. 

Flipverhuur.nl is een specialist op het gebied van party en attractie verhuur, zij ondersteunen uw feest thuis of op locatie. Eigenaar Philip Smit is bekend bij velen en was ook lang jeugdspeler bij de club. Met Flipverhuur is  een reclamebord van 10.50 meter langs veld 3 aan de Schoenaker overeengekomen; ook zal men tijdens jeugdtoernooien en/of activiteiten de nodige attracties ter beschikking stellen. 

Logo Flipverhuur

Advanced Payroll Management is in bedrijfsactiviteit van een totaal andere orde. APM neemt de uitbetaling van uw medewerkers over icl. alle verantwoordelijkheden tevens de juridische risico's. Uw ondernemerschap krijgt hierdoor meer vrijheid en minder verplichtingen. Ook APM plaatst een bord van 10.50 meter op veld 3, aan de zijde van de Schoenaker.

In totaliteit zal de  montage groep onder leiding van Cees Sengers eind april/begin mei de nieuwe borden, met een lengte > 40 meter, plaatsen op de gewenste locatie. 

Namens de leden en het bestuur heet ik de nieuwe sponsoren van harte welkom en bedanken wij hen voor de sponsorovereenkomst.

Logo APM

Kees Broekman 

Bestuurslid Horeca, Park en Gebouwen.