Trots op de JUMBO !!!

Trots op de JUMBO !!!

Jumbo Beuningen heeft medio maart/april weer de jaarlijkse Spek de Kas actie voor diverse verenigingen in de gemeente Beuningen gehouden. De JUMBO initieert ieder jaar weer mooie acties waar vele verenigingen profijt van hebben. 

Woensdag 23 mei jl. was de uitreiking van de cheques aan alle deelnemers van deze actie in café de Zaak. Met dank aan alle leden en/of andere mensen die de daarbij behorende spaarbonnen ten gunste van de Boys hebben ingeleverd, mocht bestuurslid Kees Broekman een cheque ter waarde van € 1.563,00 ontvangen uit handen van eigenaar Michel Kalkman.

JUMBO Kalkman toont al jaren dat zij het verenigingsleven in de gemeente een warm hart toedragen. Naast deze actie heeft de JUMBO een reclamebord maar ook een advertentie in het Magazine van de club. Beuningse Boys is niet de enige, MHCB, NAS, cv. de Plekkers, wandel4daagse Beuningen en bij nog vele andere verenigingen is de JUMBO, naast zeer gewaardeerd, ook erg betrokken.

Mocht u met de boodschappenlijst uit huis gaan ....... maak dan hierbij eens een overweging waar u de boodschappen gaat doen. Bij de supers die de verenigingen ondersteunen of elders bij zaken die niets doen.

JUMBO en AH verwelkomen u altijd met een bakje koffie.

JUMBO bedankt voor deze bijdrage.

Kees Broekman

Bestuurslid horeca, park en gebouwen.

Foto: Michel Kalkman overhandigt Kees Broekman de Kas-cheque. Beuningse Boys is deze actie als 1e geëindigd; iedereen bedankt voor de steun hierbij.