Afscheid leidersduo bij Dames 2

 

Voor het eerst in de geschiedenis van Beuningse Boys is er een dames 2 team actief geweest afgelopen seizoen. De breedte van de groep was niet je van het maar met hulp van MO19, dames recreatie en dames 1 heeft men een gezellig seizoen gedraaid.

De overwinningen waren op 1 hand te tellen maar de saamhorigheid, gezelligheid en opkomst is zeer goed bewaakt door een "echt paar" dat hier de scepter op een fantastische manier heeft gezwaaid: Mariska en Patrick van der Zanden. Patrick was de trainer en coach van het team, Mariska regelde alle voorkomende zaken er omheen zoals de scheidsrechter, hulpspelers en altijd voor de gezellige en betrokken noot. Dit hebben zij menig jaar gedaan met en voor deze dames.

Vrijdag 31 augustus was er een afscheidsbbq gepland bij de leiders thuis. Naast vele oude koeien die verteld werden was er ook nog tijd voor een mooie en verdiende "serenade" voor Patrick en Mariska.

Hiermee wilden de meiden hen bedanken voor de vele inspanningen gedurende deze jaren.

Patrick en Mariska gaan gelukkig niet verloren voor de club want Patrick wordt leider bij het 1e herenelftal van Beuningse Boys en Mariska gaat zich bij dit elftal richten op oa. de Pupil van de Week.

Nogmaals bedankt, lezers, u moet echt even kijken naar het dameskoor genaamd Toppers Dames 2