Vele kampioenen, vreugde en feest bij Beuningse Boys

Ik wil u allen toch even  deelgenoot maken van een mooi, gezellig, druk maar ook vooral een zgn. Kampioensweekend.
Ik mocht dit weekend als een zgn. " spreekstalmeester" diverse malen act de présence geven bij de start van de kampioensfeestjes, een leuke ervaring om dit te mogen doen.

Zatedag jl. was voor vele pupillen en junioren een dag met mooie vooruitzichten, Gaan we op de platte kar of lukt het niet.
Veel trainers, leiders en ouders hebben de vele uren voorbereiding afgelopen week, beloond zien worden met het gehoopte resultaat.

7 teams zijn er dit weekend in geslaagd om kampioen te worden, nm. JO 8 1, JO8 2, JO 8 5, JO 8 6, JO13 5, JO15 4 en last but not least de JO 19 2.

We zijn er als bestuur erg trots op dat de saamhorigheid binnen alle teams zo werdt geprezen door de trainers.

De pupillen die op de woensdagmiddag allemaal zo enthousiast samen trainen en spelen , elkaar allemaal leren kennen en nu worden er zomaar spontaan kampioen.

De JO13 5 is een team wat al vanaf de Fjes samenspeelt en nu voor het 1st een kampioenschap op het veld behaalt,  heel bijzonder.

De JO 19 2 heeft een knappe  serie wedstrijden neergezet waarbij geen tegenstander meer kon volgen. Kleine jongens die groot geworden zijn en als vrienden gaan stappen en samen ballen en dus samen dit uitieme resultaat neergezet hebben. Prachtig ervaring om te zien hoe deze jongens samen een feestje gebouwd hebben na dit goede resultaat .

Maar hopelijk zijn we nog niet klaar bij de Boys tav de kampioenschappen 🏆💪🏻 , naast deze 7 recente kampioenschappen hebben wij de week ervoor de titels van Dames 1 en Zaterdag 3 begroet.
Dit hebben zij ook bereikt met heel veel spe(e)l(st)ers die al vanaf de F-jeugd onze velden onveilig 😉 maken en veel samen meegemaakt hebben. Beuningse jeugd die dit samen hebben gepresteerd.💪🏻👍🏻

Komende zaterdag spelen er nog 3 teams om het kampioenschap bij de jeugd.

Unieke Treble 🏆
De JO15 4 heeft een kans om zelfs een unieke prestatie neer te zetten.
Dit team is kampioen geworden afgelopen november . Zijn weer in trainingskamp gegaan voor de 2e seizoen helft en zijn afgelopen zaterdag wederom kampioen geworden.
Dat was dus de 2e titel in de pocket.
Nu komt het unieke .... as. Zaterdag gaat dit team met de bus naar Apeldoorn , met ouders samen de tour richting de KNVB Beker-finale !!
Uiteraard veel succes voor hen maar ook aan  alle teams / spelers en begeleiding, ik hoop dat het voor jullie een fantastisch ervaring zal worden met , naar ik hoop, een mooi kampioenschap en geweldig feest daarna voor jullie allemaal.

Alle kampioenen wil ik hierbij nogmaals feliciteren en aangeven dat we als bestuur, jeugd- en technische commissie hebben genoten van jullie inzet, plezier, feestgedruis en het aanschouwen van jullie vriendschap op het veld en in de kantine.

Geniet allemaal van de mooie herinneringen aan dit weekend.

Kees Broekman
Voorzitter