Frank Engelbart, trainer Voetbal+, ontmoet Koningspaar.

Frank is mede-oprichter van en al jarenlang trainer van de Voetbal + groep, zij trainen elke vrijdagavond van 19 tm 20.00 uur.

Ik kwam op LinkedIn  een bericht tegen van Frank wat ik met grote belangstelling heb gelezen. Het ontmoeten en begeleiden van de koning en koningin tijdens een bezoek maak je niet vaak mee daarom heb ik Frank gevraagd of hij zijn koninklijke ontmoeting wilde toelichten voor de leden van Beunngse Boys.

Ik kan het u aanraden dit verhaal van Frank te lezen, een keer wat ander nieuws dan over voetbal.

Frank bedankt, ik kan begrijpen dat je ouders trots zijn en de foto en het moment zullen koesteren.

Kees Broekman
Voorzitter

"Koninklijk aandacht voor logistiek! Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima op bezoek in de Betuwe. En ik mocht erbij zijn bij hun bezoek aan logistiek bedrijf Vonk & Co in Tiel, om uitleg te geven over de regionale samenwerking in logistiek vanuit mijn rol als directeur Logistieke Hotspot Rivierenland. Unieke ervaring!
 
Het koninklijk paar bracht een werkbezoek aan de Betuwe en deed daarbij de gemeente Tiel aan. De gemeente Tiel besloot om de logistiek, één van de drie economische speerpunten van de regio Rivierenland, centraal te stellen. Logistieke familiebedrijf Vonk en Co, specialist in de logistiek van witgoed, werd gevraagd het koninklijk paar te ontvangen. En na de rondleiding door het pand werd er gesproken met vertegenwoordigers uit de regionale logistiek over innovatie, verduurzaming, ondernemerschap, onderwijs en samenwerking.
 
Voor mij was het aanwezig zijn bij het bezoek een unieke ervaring. Ik had het koninklijk paar in 2011 van dichtbij meegemaakt bij hun bezoek aan het 50e Fruitcorso in Tiel. En nu mocht ik met ze in gesprek over samenwerken in logistiek. Ik vond ze erg geinteresseerd en ze waren goed voorbereid. Hun vragen vond ik to the point en ze betrokken iedereen netjes bij het gesprek. Aan mijn tafel stonden een jonge heftruckrijder en een jonge vrachtwagenchaffeur van Vonk, die door het koninklijk paar nadrukkelijk gevraagd werden naar hun ervaringen met hun opleiding en de eerste ervaringen als werknemer.
 
Het werkbezoek was in detail voorbereid en geoefend, waarbij ik wel eens dacht dat dat toch allemaal wel wat overdreven was. Ook de veiligheid was daarbij erg dominant aanwezig. Maar daardoor liep het allemaal erg goed en kon iedereen genieten van het moment. Want voor (bijna) iedereen zal het ontmoeten van het koninklijk paar wel bij deze ene keer blijven. Althans, daar ga ik wel van uit. De foto als bewijs zal ik koesteren, en ik denk dat mijn ouders ‘m wel een plekje in hun huis zullen geven!"