Seizoen 18 / 19, HET zit er op.

Met het afsluitende en traditionele Slottoernooi is het seizoen 18-19 vorige week voor het voetballende gedeelte afgesloten.

Voor de vele vrijwilligers,  kantinebeheerders, veldploeg,  bestuurs- en commissieleden geldt deze datum nog lang niet als rustpunt, er moet nog het nodige gedaan worden.
De accomodatie schoon en fris maken, team indelingen, planningen samenstellen, voetbalmaterialen bestellen en uiteraard nog diverse evaluties, dit allemaal weer ter voorbereiding op het seizoen 19 - 20, en het is snel weer september.

Terugkijken doen we normaliter tijdens de Nieuwjaarsreceptie maar ik doe het toch even in het kort.
Veel teams hebben een kampioenschap gevierd, zelfs een triple-kampioenschap is binnengehaald, Regiotoernooi was weer actief en gedurende 2 dagen een mooi succes met een nieuwe organisatie, redactie clubblad heeft nieuwe mensen en een nieuwe hoofdredacteur, TC is uitgebreid naar 6 personen, scoutingcommissie is weer ingevuld en actief.
1e en 2e team hebben zich uiteindelijk prima gehandhaafd, Dames 1 kampioen, Dames 2 hebben ondanks een zware competitie in voltalligheid de eindstreep gehaald, prima saamhorigheid.
Bestuur is uitgebreid met 2 personen, al met al zo maar wat positieve en nieuwe ontwikkelingen.

Jammer genoeg zijn er ons ook het afgelopen jaar enkele dierbare ontvallen, sommige teams gedegradeerd en ook enkele kleine discussies gehad tav onderlinge communicatie laten we maar zeggen.

De penningmeester zal zich de komende maanden gaan buigen over het financiële resultaat wat wij u dan gaan presenteren tijdens de ALV medio oktober - november. U bent er dan toch ook bij ?

Afsluitend wil ik u dan ook namens de Jeugdcommissie en het Bestuur, of u nu als lid, ouder, vrijwilliger, bezoeker van de kantine actief was, bedanken voor elke inspanning die u gedaan heeft om onze vereniging Beuningse Boys het afgelopen seizoen te steunen, promoten, positief te ontwikkelen zowel op prestatief en recreatief gebied als organisatie verder te ontwikkelen.

Uw handjes, verstand, inzet, bijdrage en positiviteit zijn onmisbaar, onderschat niet / nooit wat we elk jaar weer voor elkaar krijgen, maar ook gepresteerd hebben. Dit doen we namelijk allemaal op, veelal, vrijwillige basis om het voetbalseizoen te starten, door te komen maar ook weer goed af te sluiten.

Daar is maar een welgemeend woord voor :
              BEDANKT 🏆.

Uiteraard wens ik u allemaal een mooie en zonnige vakantie, geniet ervan, we zien elkaar hopelijk weer eind augustus als de ballen weer gaan rollen.


Beuningse Boys

Kees Broekman
Voorzitter