We hebben niet stilgezeten deze zomer.

Diverse Selectieteams starten aszondag 10.30 uur.
Dat de 1e training nadert blijkt wel als ik door Beuningen rijdt, met regelmaat zie ik een van de spe(e)l(st)ers weer driftig hardlopen, actief met collega's ballen op het park of verneem thuis dat er weer afspraken gemaakt worden om de sportschool te bezoeken.

Nieuwe trainers voor elke groep activeert in ieder geval veel mensen tot een frisse start, mooi om waar te nemen.
De 1e week 4x trainen, dan 2x en 22 en 24 augustus de 1e wedstrijden bij Germania voor het toernooi.
Indien de tijden bekend zijn zullen wij u via de site hierover tijdig informeren.

Namens het bestuur, JC en TC wil ik hierbij alle teams, van jong tot oud, een blessurevrij, sportief succesvol maar vooral ook een plezierig en mooi seizoen wensen.

In het jaar van het 75 bestaan zullen er diverse zaken opgepakt gaan worden, de 1e verandering zal de omzetting zijn van de 3 kunstgrasvelden van halogeen naar LED.
Ook krijgen we op deze 3 velden nieuwe netten in de doelen.

De nieuwe scoutingcommissie gaat het 1e volle jaar in, idem voor een aantal nieuwe TC- en JCleden.

De veldploeg is weer druk geweest om de natuurgrasvelden speelklaar en strak te krijgen, men heeft weer wat nieuwe stoffen en ideeën toegepast.....
De strijd 😡 met de mollen houdt hen nog steeds bezig en ondanks " weer meerdere slachtoffers" hierbij😉, lijkt deze strijd nooit op te houden. Mannen bedankt voor jullie zomerse inspanningen, ook tijdens de hitte, top.

De kantine heeft een andere indeling gekregen,  dit met behulp van Ellen de Roo. Ellen en Cor zullen de komende maanden nog meer veranderingen doorvoeren in de kantine zoals : de wand bij de uitgang krijgt een totaal andere look, de bovenbar wordt verbouwd en verdere kleine details zult u vanzelf gaan zien de komende tijd, stap voor stap.

Doel van alle aanpassingen is om de kantine meer een eigen Boys-look te geven maar ook om met zithoeken en aankleding wat meer sfeer en warmte te creëren.
Blij zijn we ook met enkele nieuwe vrijwilligers achter de bar,  Diny Peters, Gerard en Henny Arts, Ellen de Roo, en gelukkig is Bianca Bouman gebleven maar die zien we nu meer op de zaterdagmiddag.
De cafetaria heeft ook enkele nieuwe medewerkers gekregen met Danique, Iris, Eline en Iris. Denk eraan mensen iedereen moet het leren, dus graag begrip als het in het begin voor hen wat zoeken is.

DJ
Komend seizoen zal er op de zaterdag- en zondagmiddag vaker een DJ aanwezig zijn vanaf ong. half 3 tot 19.00 uur. Met weer een nieuw zaterdagteam erbij vanuit onze eigen jeugd wordt het steeds drukker en gezelliger zaterdags, veel jeugd en jonge senioren en ons kent ons ⚽💪🏻, wellicht zien we nog een keer de polonaise in het weekend.

Nieuwe sponsors
De vrijwilligers die de reclameborden ophangen  hebben het ook druk gehad in de vakantie en daarvoor. In augustus alleen al hebben zij in totaal meer dan 100 meter bord op- omgehangen en enkele verwijderd.
Op veld 3 hebben we ook een nieuwe sponsor gekregen. Veld 1 heeft na de plaatsing van de nieuwe sponsors nog maar enkele locaties van 10 meter over, zou uniek zijn als we het geheel rondom dicht krijgen. Weet u nog gegadigde? Neemt u dan contact op met Rob of mij.

De volgende bedrijven hebben zich als sponsor bij de Beuningse Boys aangesloten of hebben meer meters reclamebord aangeschaft.

Snelders Sport Wijchen
Europa Car Beuningen
Kerstpakkettenplaza.nl Beuningen
Welland Heteren
Wellform Heteren
DM Appendages Millingen ad Rijn
Sun Staal Bemmel
Wilfried van Hulst Beuningen
DGA Vending Wijchen
Stucadoorsbedrijf Daals Beuningen
Hans Dekker Automobielen Wijchen

Sponsors bedankt.

Er zijn nog enkele lijntjes lopende met potentiële sponsors, wij hopen dat zij bij het maken van de uiteindelijke beslissing het dubbeltje de goede , Beuningse Boys, kant op laten vallen.

Zoals u kunt lezen hebben we dus niet echt stilgezeten deze zomerperiode en gaan we met zijn allen de goede kant op.

Ik hoop dat dit 75e jaar, wat zo mooi en positief gaat openen voor eenieder, ook zo zal blijven verlopen.
Ik ben ervan overtuigd dat we samen in alle opzichten een memorabel jaar gaan beleven en dat we over een aantal jaar uitspreken ...........
💪🏻Wij, u, ik was er bij in dat seizoen 2019 / 2020, geniet ervan.

Kees Broekman
Voorzitter