Gebruik van de Team--consumptiebonnen

Iedere team ontvangt bij aanvang van de competitie een envelop met een aantal consumptiebonnen, tevens ontvangt men 2 tegoedbonnen voor bittergarnituur, die de leider kan inleveren bij de cafetaria voor een schaal  bittergarnituur.

Ik wil u hierbij gelijk even informeren hoe deze gebruikt kunnen worden.
De bonnen zijn bestemd voor de spelers in het betreffende team, maar deze mogen NIET gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen. Deze afspraak is van toepassing op onze jeugdleden tot en met de JO 19 teams, dit volgens afspraak met de gemeente Beuningen waar wij een alcohol convenant mee hebben afgesloten.

De bonnen mogen ook alleen maar gebruikt worden op zaterdag of zondag als het team een wedstrijd gespeelt heeft .

De consumptiebonnen kunnen ook alleen maar ingewisseld worden voor drank, waarbij de bon een waarde heeft van max. € 2,00.  Inwisselen tegen contanten is uiteraard  niet mogelijk.

Belangrijkste is echter de achterliggende gedachte die ten grondslag ligt aan de gebruik van deze bonnen.
De bonnen moeten zorgen voor bijv. extra motivatie,  lol en saamhorigheid van het team tijdens het seizoen. Wacht dus niet met inleveren van de bonnen tot de laatste weken van het seizoen, inleveren hiervan tijdens toernooien is dan ook niet toegestaan !!

Zit het een keer tegen in de uitslag 😧 ? Verzamel je spelers dan in de kantine en sluit gezamenlijk af met een rondje drank en of bittergarnituur.👍🏻

Verdere uitleg zal dinsdagavond de 17e voorafgaand aan de uitreiking van de enveloppen gegeven worden.

Veel plezier en gebruik de bonnen op de juiste manier,  ik zie u graag dinsdag de 17e.

Kees Broekman
Voorzitter