Omzetting naar LEDverlichting is gestart

Dinsdag jl. is HCS / OVI gestart met de omzetting van de verlichting op de velden 2, 3 en 4.
Zoals afgesproken met de leverancier is de fysieke omzetting van de armaturen voor het weekend klaar en zullen de velden vanaf maandag  beter en helderder verlicht zijn. Ook zal de meter voor de elektriciteit minder snel rondgaan wat Beuningse Boys veel kosten bespaart waardoor deze investering nagenoeg kostenloos kan worden doorgevoerd.

De bijbehorende hard- en  software installatie, de eigenlijke bediening en aansturing van de lampen,  zal met ongeveer 3 tot 4 weken ook gereed zijn.

Dit betekent dat de lampen deze weken op volle kracht zullen branden, pas na de installatie van de software kunnen en gaan we de intensiteit op de velden aanpassen aan het soort gebruik ervan.

Zoals u wellicht kunt begrijpen zijn er nu veel oude armaturen beschikbaar die van de masten afkomen.

Verkoop oude lichtbakken
De oude lichtbakken met lamp, condensator, driver en  aansturing kunnen nog goed gebruikt worden in een zakelijke toepassing.
Voorbeelden van gebruik zijn oa als parkeer- of bouwplaats verlichting, voor inbraakpreventie, in grote hallen, bij agrarische - en transport bedrijven en meer.
Heeft of kent u iemand die hiervoor interesse heeft dan zal de prijs u i.i.g. niet afschrikken.
Neemt u hiervoor dan aub. contact op met René Nicolasen of anders maak u interesse kenbaar aan de bar, met afgifte van uw naam en telefoonnummer,  of bij de collega bestuursleden.

Kees Broekman
Voorzitter