Jack Muller B.V. verlengt contract als hoofdsponsor.

Vrijdag 3 januari heeft de Nieuwsjaarsreceptie plaatsgeplaatsgevondenvonden. Tijdens deze gezellige en druk bezochte avond zijn diverse jubilarissen gehuldigd variërend van 12.5 tot 60 jaar lidmaatschap, zie hiervoor het vorige schrijven met betrekking tot de Nieuwsjaarsreceptie.

Voorafgaand aan de receptie heeft Jack Muller mij gevraagd of ik hem na de nieuwjaarsspeech het woord wilde geven omdat hij nieuws wilde presenteren wat verband hield met o.a. het 75 jarig jubileum.

Direct nadat Jack het woord nam verzocht hij Cor Kersjes naar voren te komen. Bij het podium had men iets verstopt onder een deken op een tafel.
Na de inleiding van Jack over de historie van Beuningse Boys en de band van Cor met de vereniging gaf hij aan dat de Jack Muller B.V. i.s.m. Jako en Marc van Lierop iets unieks heeft laten maken.
Jack en Cor onthulde daarna een Beuningse Boys shirt wat gebaseerd is op het shirt uit de jaren 80. Dit unieke shirt is namelijk voorzien van een speciale kraag, manchetten, stof en klassieke rugnummers, zie hiervoor ook de foto's.

Wat deze fantastische actie nog unieker maakt is het feit dat dit jubileumshirt niet bedrukt wordt met de sponsor- en bedrijfsnaam Jack Muller B.V., een geweldige geste van Jack en Glenn.