Coronavirus brief 6

Sportpark de Ooigraaf gesloten en echt VERBODEN terrein.

Beste leden, ouders en of verzorgers

Sportpark de Ooigraaf was tot op heden een locatie waar veel kinderen hun toevlucht zochten om deze dagen hun vertier te vinden, wat ook toegestaan was door de instanties indien zij de voorschriften m.b.t. het coronavirus in acht namen.

Donderdag heeft de gemeente Beuningen ons geïnformeerd dat de veiligheidsregio Gelderland zuid heeft besloten dat met ingang van 21 maart ook  sportpark de Ooigraaf echt  VERBODEN terrein is om op actief te zijn voor spelen, voetballen en  sporten.

Ik wil u dan ook met klem verzoeken uw kinderen NIET meer naar de Ooigraaf te laten gaan, indien ze toch buiten gaan spelen doe dit dan vooral in kleine groepen elders in de gemeente.

 Vooralsnog is het vanuit de Veiligheidsregio Gelderland zuid wel toegestaan om op openbare speelplekken en trapveldjes te spelen, sporten of anderzinds, dit wel met inachtneming van de voorschriften die de overheid ons heeft gegeven zoals :houdt ruim voldoende afstand van elkaar,  was je handen regelmatig en blijf binnen met ziekteverschijnselen.

De politie en handhaving (Boa) zullen de konende periode strenger toezien op het naleven van deze instructies.

Kees Broekman
Voorzitter