Informatie over teamindelingen 20/21 en einde seizoen 19/20.

Beste spelers, ouders, leiders en trainers,

Het bestuur heeft besloten dat het sportpark dit jaar gesloten is van 26 juni tot en met 2 augustus. Vanaf 2 augustus begint bij Beuningse Boys een nieuw seizoen, 2020/2021 met nieuwe teams. Dit is aanzienlijk eerder dan andere jaren.

Op of omstreeks 1 juni zullen de nieuwe (jeugd) teams voor volgend jaar worden gepubliceerd. Er is dit jaar gekozen voor een tijdstip eerder dan het traditionele moment rondom het slottoernooi, om nieuwe teams meer tijd te geven om organisatorisch op orde te komen voor het nieuwe seizoen. Voor de helderheid: er zal dit jaar vanwege COVID-19 geen afsluiting/slotdag zijn. Mogelijk dat in bepaalde leeftijdscategorieën een afsluiting in klein verband wordt georganiseerd maar daarover volgt dan afzonderlijk bericht binnen die leeftijdsgroep.

Nieuwe teams krijgen vanaf 15 juni de gelegenheid om in een nieuwe samenstelling te gaan trainen. Daartoe zal voor de periode tussen 15 en 26 juni naar de indeling van de velden moeten worden gekeken. Teams die gebruik willen maken van de mogelijkheden om tussen 15 en 26 juni te trainen moeten zich zo spoedig mogelijk na 1 juni aanmelden bij (JC) leeftijd coördinator van de leeftijdsgroep waarin hun team speelt. Meidenteams richten zich tot de coördinator MO-teams; uitgangspunt zal zijn dat teams trainen op dezelfde tijden als deze teams het hele jaar al hebben gedaan. Dus 13-1 nieuw traint op de tijden van 13-1 oud.

Tot en met 14 juni wordt er  nog in de oude samenstelling getraind op de bekende tijden.

Voor de onderbouw (JO/MO t/m 12) geldt dat de woensdagmiddagtraining door gaat tot en met 10 juni. Op 27 mei, 3 en 10 juni zal de vereniging op de woensdagmiddag tijdens de training ook een groep potentiele nieuwe leden ontvangen. De trainingen op die middagen zullen in het kader van Sjors Sportief ook opengesteld worden voor niet-leden.

De periode tussen 1 en 15 juni kan ook gebruikt worden door teams om - als dat van toepassing is - sponsorkleding in te leveren bij sponsoren en/of om de ballencontainers in te leveren. Er volgt nader bericht hoe en wanneer de containers worden ingenomen/ op volledigheid gecontroleerd.

Aan trainers die de container die zij nu gebruiken, ook willen gebruiken in de periode tussen 15 en 26 juni zal de mogelijkheid geboden worden om deze later in te leveren. Zij blijven wel vanuit hun betrokkenheid bij het oude team verantwoordelijk voor de volledigheid van de inhoud van de  containers.

Mocht uw kind willen stoppen met voetbal vergeet u dan niet om uw kind vóór 15 juni a.s. officieel af te melden via ledenadministratie@beuningseboys.nl

Nog een paar mooie weken gewenst en dan op naar een mooi volgend seizoen..

Met vriendelijke groeten,

De jeugdcommissie (JC en TC).