Van het bestuur

Even iets verduidelijken en rechtzetten….....

16 mei jl. verscheen in de Gelderlander een artikel waarin een aantal voorzitters van voetbalverenigingen hun mening geven over het onjuist benaderen van jeugdspelers door een Nijmeegse voetbalvereniging. Ook de voorzitter van BB wordt geciteerd. 

Hij geeft aan dat het ‘steekt’ als jeugdspelers (bewust) worden benaderd om bij een club te komen spelen buiten de vereniging om waar ze spelen.

Daar waar in het artikel de suggestie wordt gewekt dat de voorzitter heeft gesproken over jonge talentvolle spelers van de Beuningse Boys en dat deze jongens benaderd zouden zijn door een andere vereniging, dan is er mogelijk juist bij deze jeugdspelers een verkeerd beeld ontstaan.

De zeer jonge jeugdspelers (en hun ouders) hebben ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij een voetbalschool omdat ze daar de mogelijkheid hebben om zich als voetballer te ontwikkelen tot 12 jaar. 

Wij wensen deze jeugdspelers een leerzame en fijne tijd, zullen ze blijven volgen en hopen hen in de toekomst wellicht weer te kunnen verwelkomen. 

 

Het bestuur v.v. Beuningse Boys