Selectie 1 en 2 geven B.B. corona-steun

1e en 2e elftal, en dan citeer ik maar even het bekende gezegde van onze nestor-leider bij het 1e elftal Cor Kersjes: "Je wilt graag bij ons voetballen of helemaal niet; centen zijn hier niet te halen".
Inderdaad Cor en lezers, wij proberen ons te onderscheiden in deze wereld met andere pre's die ervoor moeten zorgen dat de selecties op niveau ingevuld blijven.

Die keuze " betaald" zich nu terug in betrokkenheid en meedenken in het belang van Beuningse Boys.
Als bestuur zijn we al maanden druk om het afgelopen seizoen financieel goed door te komen maar ook: hoe varen we komend seizoen de juiste koers en welke maatregelen moeten we hiervoor nemen?

Corona

Tijdens gesprekken met de spelersraad van 1 en 2, waar ik namens het bestuur onze zorgen heb gedeeld met hen over de gevolgen van corona, kwamen zij met een fantastisch gebaar.
Onderdeel van het spelen in de selectie betekent al jaren dat deze spelers een contributievoordeel ontvangen. De spelersraad heeft besloten dat men komend seizoen afziet van dit voordeel en dat wij als bestuur het volledige bedrag mogen factureren. Ook andere voordelen voor de selectieteams zullen pas gedurende het seizoen concreter worden.
Mochten de inkomsten voor de verenging gaan zoals begroot, o.a. kantine- en sponsorinkomsten, dan zullen wij als vereniging meer (gebruikelijke) ruimte hebben om hen weer te faciliteren met oa. consumptiebonnen.

De financiële bijdrage die zij hiermee doen aan de vereniging is zeer welkom en zeker in de voetbalwereld redelijk uniek te noemen. Heren spelers bedankt voor jullie bijdrage, in deze onbekende tijden is de gedane toezegging vanuit jullie voor de vereniging uitermate welkom, mede om te komen tot een gezonde, goede en financiële huishouding.
Hieruit blijkt maar weer dat Beuningse Boys geen club is maar een echte vereniging!!!!!

Namens de overige leden en het bestuur bedankt. De penningmeester zal deze extra inkomsten/bijdrage op de juiste manier toepassen in de begroting.

Beuningse Boys is en blijft een vereniging van en voor u, hier spelen en acteren we allemaal in een T.E.A.M. als onderdeel van die vereniging, ongeacht of je nu voetballer, vrijwilliger, sponsor of bestuurslid bent.

Ik lees het woord T.E.A.M. dan ook als volgt:
T   together          
E   everybody        
A   achieves
M  more

Samenvattend: als iedereen samenwerkt, bereik je meer dan het individu.

Blijf gezond, mooie vakantie.

Kees Broekman
Voorzitter