JO11-1

Jeugd

Li An van deGraaf

4. Li An van de Graaf

middenvelder

Rilayno deGraav

Rilayno de Graav

middenvelder

JobHeller

Job Heller

middenvelder

Stijn vanIngen

6. Stijn van Ingen

middenvelder

QuintenLuit

1. Quinten Luit

keeper

SennaStolman

Senna Stolman

middenvelder

Jip vanVeen

Jip van Veen

middenvelder

DaanVrolijks

Daan Vrolijks

middenvelder

GuusWienen

4. Guus Wienen

verdediger

Dante vanZachten

Dante van Zachten

middenvelder

Milan van Oss

Milan van Oss

verdediger

datum
tijd
thuis
uit
scheidsrechter
06 april
09:00
Beuningse Boys JO11-1
De Treffers JO11-3
meer info
datum
thuis
uit
uitslag
23 maart
Orion JO11-3
Beuningse Boys JO11-1
0 - 2
16 maart
Beuningse Boys JO11-1
Brakkenstein JO11-2
0 - 0
09 maart
Eendracht '30 JO11-1
Beuningse Boys JO11-1
7 - 1
rank
team naam
gespeeld
punten
1
Eendracht '30 JO11-1
4
12
2
De Treffers JO11-2
3
6
3
Brakkenstein JO11-2
3
6
4
De Treffers JO11-3
3
6
5
Beuningse Boys JO11-1
3
6
6
Union JO11-2
4
6
7
Leones JO11-1
4
6
8
Blauw Wit JO11-2
3
3
9
Quick 1888 JO11-1
3
3
10
Trekvogels JO11-2
3
0
11
Orion JO11-3
3
0

Beuningse Boys organiseert dit jaar weer de Regiocup 

Na een jaartje van afwezigheid, wordt dit jaar weer de Regiocup georganiseerd bij de Beuningse Boys. In het weekend van 15 en 16 juni vindt alweer de negende editie plaats voor de jeugdteams JO9 t/m JO15. Naast Nederlandse teams zullen ook Duitse teams uit de grensstreek deelnemen. Verder is het streven om voor elke leeftijdscategorie in ieder geval één complete damespoule samen te stellen. Teams worden op sterkte ingedeeld, waarbij elke poule een eigen winnaar kent.

Eind vorig jaar is de toernooicommissie begonnen met de organisatie van beide wedstrijddagen. Daarbij gaat het niet alleen om een goed verloop van de wedstrijden. Ook voor de toeschouwers en voor de spelers zal er buiten de lijnen voldoende aanbod van vertier, eten en drinken zijn.

De eerste reacties zijn erg positief, veel mensen zijn blij dat er weer een Regiocup wordt georganiseerd. Dat blijkt ook wel uit de snelle eerste aanmeldingen. Maar de toernooicommissie kan het niet alleen. Op de dagen zelf zijn ook veel vrijwilligers nodig die met kleine of grotere klussen helpen het toernooi voor de jongens en meisjes te laten slagen. Wilt u een steentje (of steen) bijdragen, dan horen we dit uiteraard graag!

Alle belangrijke details zijn te vinden op www.regiocup.eu

Aanmelden kan via http://regiocup.eu/nl/aanmelden/

Vragen zijn te stellen via info@regiocup.eu

We hopen uiteraard op de deelname van veel teams van de Beuningse Boys. Samen maken we er wederom een prachtig toernooi van!!

Sportieve groet,

Toernooicommissie Regiocup

Shell Cup morgen voor O8 t/m O12 jeugd

Morgen (17 februari 2019) is er voor de jeugd van O8 t/m O12 weer een Shell Cup Toernooi op het complex van Beuningse Boys. Het toernooi begint om 09:00 uur. Graag om 08:30 aanmelden in spreekkamer.

Tot morgen!

Koude 7-10-2017, thuis tegen OSC.

Koude 7-10-2017, thuis tegen OSC. Beide teams hebben goede overwinning geboekt afgelopen weekend. 

Beide teams starten vel, maar komen beide niet aan goed opbouwen toe. BB slaat als eerste toe: Hugo is scherp en stoort de uittrap van keeper: hij prikt zelf de 1-0 in. 

Thye maakt daarna gebruik van de harde wind en schiet van afstand snoeihard in, de keeper kansloos latend. Op zich mooie 2-0 ruststand, maar het voelt alsof er eigenlijk al 3e in had moeten liggen om met gerust hart de 2e helft in te kunnen gaan, want spel is onrustig. 

Na rust profiteert OSC al snel van de wind, Quinten is kansloos op harde inzet. OSC ruikt bloed en zet vel aan. Als BB de flanken vergeet en Quinten via midden gaat opzetten, is het voor OSC niet moeilijk de 2-2 binnen te schieten. 

Beuningen is de kluts kwijt en alle afspraken lijken vergeten en alle ballen worden zonder tactiek naar voren geschoten. Alleen met geluk wordt verdere schade voorkomen. 

In de laatste fase wordt BB weer sterker, maar goed spel wordt voorkomen doordat OSC er vel op zit en er een erg fysieke wedstrijd van maakt. 

Uiteindelijk verliest BB de wedstrijd doordat er niet verdedigd wordt als OSC de lange bal speelt, in de laatste minuut valt de 2-3. 

Teleurstellende uitslag bij teleurstellende wedstrijd, met name omdat BB zich gek liet maken door OSC en niet van eigen kunnen uitging. 

Maar wel weer een duo als 'man of the match': Guus en Thye. Guus vandaag vanwege zijn zeer sterke verdedigen, met name in eerste helft foutloos. Thye vanwege de vele opruimwerkzaamheden in verdediging en op middenveld en natuurlijk vanwege zijn prachtige goal.

11-10-2017, met een stralend zonnetje boven Groesbeek, uit tegen Achilles.

11-10-2017, met een stralend zonnetje boven Groesbeek, uit tegen Achilles. Beide teams hebben afgelopen weekend nederlaag te verwerken gehad. BB heeft nog wat goed te maken na bekernederlaag in het voorseizoen. 

Achilles klapt er vol op, BB is geïmponeerd en de verdediging reageert paniekerig. Als scheidsrechter zuivere tackle op de bal toch bestraft, wordt de vrije trap door de muur ingeschoten. Achilles blijft vrolijk doortikken en BB krijgt zichzelf niet georganiseerd en een hard schot betekent 2-0

BB is wakker geschud en Quinten weet steeds vaker de sterk spelende Rico te vinden. De aansluitingstreffer valt als Bjorn, Sem op maat aan speelt en Sem hard uithaalt. De gelijkmaker is een eigen goal van Achilles na goed doorzetten van Sem.

Toch gaat Achilles met voorsprong de rust in: corner valt ongelukkig achter Quinten. Bleek later dat de bal uit was geweest, maar de scheids deze toch heeft geteld.

BB kan maar moeilijk vat krijgen op het spel van Achilles, zelf geven ze Achilles net genoeg ruimte om het spel op te bouwen, terwijl Achilles er zo fel op zit dat geen pass lijkt aan te komen. BB kan maar moeilijk met de situatie omgaan en ipv samen te spelen wordt er continu op elkaar gemopperd, geen goed teken voor 2e helft. 

De 4-2 valt als de verdediging aan de linker kant loopt te slaapwandelen en daarmee de bal uit ongevaarlijke situatie verspeelt en zo de 4-2 en de wedstrijd weggeeft. Nout zet de frustratie in deze fase goed om in fanatisme en probeert de grip op middenveld terug te krijgen terwijl Roos-Anne vele aanvallen op rechts te verwerken krijgt, maar de boel toch dicht houdt. Als het geluk bij de kansen van BB ook ontbreekt, tekent de nederlaag zich aan, waarbij Achilles ook de meeste aanspraak op de overwinning mag maken. 

Man of the match wederom voor een duo: Nout en Roos-Anne voor hun tomeloze inzet met name in 2e helft.

30-9-2017, uitwedstrijd tegen Woezik

30-9-2017, uitwedstrijd tegen Woezik. Beide teams hebben er zin in, Woezik omdat ze de bekernederlaag willen revancheren, BB omdat ze in de winning-mood zitten na de voortvarende seizoenstart. Dat ze weer op het hoofdveld mogen spelen is extra eer!

Dat Woezik wil wordt snel duidelijk en  eerste kwartier wordt BB overlopen.  Op rechts hebben Guus en Daan het moeilijk door de continue aanvalstroom, terwijl op links Renzo het zwaar heeft doordat scheids niet optreedt tegen het eindeloze geduw van hun nummer 11. 

Pas na kwartier wordt BB wakker en worden de aanvallen beter uitgespeeld, waarbij Daan pech heeft dat zijn schot van afstand op de lat eindigt, Sem en Daan profiteren bijna als Woezik aantal maal slecht uitschiet. 
De onverwachte voorsprong komt er als Sem een vrije trap perfect vanaf 20meter in de verre hoek krult. Guus redt in de laatste minuut van de eerste helft van de doellijn, uit de tegenstoot weet Bjorn de bal achter keeper te frommelen. Een fraaie 2-0 voorsprong, maar de tweede helft zal echter vanuit Beuningen veel beter moeten om de winst te pakken. 

Tweede helft begint levendig met kansjes over en weer, Woezik raakt de lat, Bjorn krult net naast en keeper Woezik redt op hoge inzet Sem. 

Het niet benutten van de kansen wordt in 20e minuut afgestraft als Woezik er een keer door het midden doorkomt en hun nummer 10 onberispelijk inschiet, maar Daan heeft direct het antwoord klaar. Bijna vanaf de zijlijn weet hij de bal over de keeper in de kruising te plaatsen: 3-1

Rico lijkt de wedstrijd te beslissen met een gelukstreffer, als voorzet van rechts door en door blijft rollen tot achter de keeper. Sem heeft nog pech met de paal bij een snelle uitbraak, maar de voorsprong hindert nu het onderlinge samenspel, want in deze fase had BB het echt moeten afmaken. 

4-1 is fraaie uitslag, maar het was een zware pot. 'Man of the Match' is Guus: vandaag niet noodzakelijkerwijs de beste man op het veld, maar hij staat er als eerste jaars E toch maar iedere week tussen!