JO9-1

Jeugd

DeanBodewes

Dean Bodewes

middenvelder

SemIJkhout

Sem IJkhout

middenvelder

Koen vanIngen

Koen van Ingen

middenvelder

MennoKoek

Menno Koek

aanvaller

JelleOosting

Jelle Oosting

middenvelder

YannickPiekhan

Yannick Piekhan

middenvelder

BramRutten

Bram Rutten

middenvelder

JelleSeelen

Jelle Seelen

middenvelder

SanPiekhan

San Piekhan

trainer

datum
tijd
thuis
uit
scheidsrechter
06 april
11:45
Leones JO9-1
Beuningse Boys JO9-1
meer info
datum
thuis
uit
uitslag
rank
team naam
gespeeld
punten

Beuningse Boys organiseert dit jaar weer de Regiocup 

Na een jaartje van afwezigheid, wordt dit jaar weer de Regiocup georganiseerd bij de Beuningse Boys. In het weekend van 15 en 16 juni vindt alweer de negende editie plaats voor de jeugdteams JO9 t/m JO15. Naast Nederlandse teams zullen ook Duitse teams uit de grensstreek deelnemen. Verder is het streven om voor elke leeftijdscategorie in ieder geval één complete damespoule samen te stellen. Teams worden op sterkte ingedeeld, waarbij elke poule een eigen winnaar kent.

Eind vorig jaar is de toernooicommissie begonnen met de organisatie van beide wedstrijddagen. Daarbij gaat het niet alleen om een goed verloop van de wedstrijden. Ook voor de toeschouwers en voor de spelers zal er buiten de lijnen voldoende aanbod van vertier, eten en drinken zijn.

De eerste reacties zijn erg positief, veel mensen zijn blij dat er weer een Regiocup wordt georganiseerd. Dat blijkt ook wel uit de snelle eerste aanmeldingen. Maar de toernooicommissie kan het niet alleen. Op de dagen zelf zijn ook veel vrijwilligers nodig die met kleine of grotere klussen helpen het toernooi voor de jongens en meisjes te laten slagen. Wilt u een steentje (of steen) bijdragen, dan horen we dit uiteraard graag!

Alle belangrijke details zijn te vinden op www.regiocup.eu

Aanmelden kan via http://regiocup.eu/nl/aanmelden/

Vragen zijn te stellen via info@regiocup.eu

We hopen uiteraard op de deelname van veel teams van de Beuningse Boys. Samen maken we er wederom een prachtig toernooi van!!

Sportieve groet,

Toernooicommissie Regiocup

Shell Cup morgen voor O8 t/m O12 jeugd

Morgen (17 februari 2019) is er voor de jeugd van O8 t/m O12 weer een Shell Cup Toernooi op het complex van Beuningse Boys. Het toernooi begint om 09:00 uur. Graag om 08:30 aanmelden in spreekkamer.

Tot morgen!

JO9-1 Team van de week op 3 februari

Aanstaande zondag 3 februari is het team JO9-1 “Team van de week” bij de wedstrijd Beuningse Boys 1 tegen Roda ’28 1. Deze bijzondere variant op “Pupil van de week” hebben de jongens van JO9-1 te danken aan hun inzet bij het verkopen van loten voor de Grote Clubactie afgelopen najaar.

Yannick, Bram, Jelle, Jelle, Koen, Sem, Dean en Jayden: heel veel plezier zondag bij deze streekderby!