JO9-3

Jeugd

TijsHermsen

Tijs Hermsen

middenvelder

QuinnHoornenborg

Quinn Hoornenborg

middenvelder

RubenHuting

Ruben Huting

middenvelder

LiamMulders

Liam Mulders

middenvelder

HugoMulders

Hugo Mulders

middenvelder

HugoSeegers

Hugo Seegers

aanvaller

KayTeeuwissen

Kay Teeuwissen

middenvelder

Boris vanVonderen

Boris van Vonderen

middenvelder

PatrickMulders

Patrick Mulders

trainer

DanielTeeuwissen

Daniel Teeuwissen

trainer

MartijnHermsen

Martijn Hermsen

leider

datum
tijd
thuis
uit
scheidsrechter
06 april
09:30
SC Millingen JO9-2
Beuningse Boys JO9-3
meer info
datum
thuis
uit
uitslag
rank
team naam
gespeeld
punten

Beuningse Boys organiseert dit jaar weer de Regiocup 

Na een jaartje van afwezigheid, wordt dit jaar weer de Regiocup georganiseerd bij de Beuningse Boys. In het weekend van 15 en 16 juni vindt alweer de negende editie plaats voor de jeugdteams JO9 t/m JO15. Naast Nederlandse teams zullen ook Duitse teams uit de grensstreek deelnemen. Verder is het streven om voor elke leeftijdscategorie in ieder geval één complete damespoule samen te stellen. Teams worden op sterkte ingedeeld, waarbij elke poule een eigen winnaar kent.

Eind vorig jaar is de toernooicommissie begonnen met de organisatie van beide wedstrijddagen. Daarbij gaat het niet alleen om een goed verloop van de wedstrijden. Ook voor de toeschouwers en voor de spelers zal er buiten de lijnen voldoende aanbod van vertier, eten en drinken zijn.

De eerste reacties zijn erg positief, veel mensen zijn blij dat er weer een Regiocup wordt georganiseerd. Dat blijkt ook wel uit de snelle eerste aanmeldingen. Maar de toernooicommissie kan het niet alleen. Op de dagen zelf zijn ook veel vrijwilligers nodig die met kleine of grotere klussen helpen het toernooi voor de jongens en meisjes te laten slagen. Wilt u een steentje (of steen) bijdragen, dan horen we dit uiteraard graag!

Alle belangrijke details zijn te vinden op www.regiocup.eu

Aanmelden kan via http://regiocup.eu/nl/aanmelden/

Vragen zijn te stellen via info@regiocup.eu

We hopen uiteraard op de deelname van veel teams van de Beuningse Boys. Samen maken we er wederom een prachtig toernooi van!!

Sportieve groet,

Toernooicommissie Regiocup

Shell Cup morgen voor O8 t/m O12 jeugd

Morgen (17 februari 2019) is er voor de jeugd van O8 t/m O12 weer een Shell Cup Toernooi op het complex van Beuningse Boys. Het toernooi begint om 09:00 uur. Graag om 08:30 aanmelden in spreekkamer.

Tot morgen!