JO13-3

Jeugd

Tycho van denBoom

Tycho van den Boom

verdediger

Demian van denBosch

Demian van den Bosch

middenvelder

ThijsBraspenning

Thijs Braspenning

aanvaller

JensBraspenning

Jens Braspenning

aanvaller

Timo van deBrink

14. Timo van de Brink

verdediger

Cuba LeviDekkers

Cuba Levi Dekkers

aanvaller

AlirezaGharib

Alireza Gharib

aanvaller

Wouter van derHeijden

Wouter van der Heijden

aanvaller

TimoHofman

Timo Hofman

middenvelder

SiebLangenhof

Sieb Langenhof

aanvaller

JopLoermans

Jop Loermans

middenvelder

NickLucassen

2. Nick Lucassen

middenvelder

KoenVosselman

15. Koen Vosselman

aanvaller

MedregZeresenay Berhane

Medreg Zeresenay Berhane

aanvaller

Wilco van denBoom

Wilco van den Boom

trainer

BramVrolijks

Bram Vrolijks

assistenttrainer

Hanneke van Dijk

Hanneke van Dijk

leider

datum
tijd
thuis
uit
scheidsrechter
18 april
10:00
AVIOS/DBV JO13-1
Beuningse Boys JO13-3
meer info
datum
thuis
uit
uitslag
14 maart
Beuningse Boys JO13-3
Sc Westervoort JO13-2
0 - 0
07 maart
Union JO13-4
Beuningse Boys JO13-3
0 - 0
29 februari
Beuningse Boys JO13-3
Dodewaard JO13-2G
2 - 1
rank
team naam
gespeeld
punten
1
SCE JO13-3
4
8
2
Dodewaard JO13-2G
3
6
3
Beuningse Boys JO13-3
3
6
4
Sc Westervoort JO13-2
4
6
5
Union JO13-4
4
6
6
Orion JO13-5M
4
5
7
AVIOS/DBV JO13-1
5
2
8
De Treffers JO13-4
3
1

Sponsorloop voetbalkamp

Beste voetballers / voetbalsters van de JO10 t/m JO13,

zoals jullie weten vindt op zondag 24 november ’19 de sponsorloop plaats voor het voetbalkamp 2020. Tot op heden heeft nog niet iedereen het formulier ingeleverd. Om het kamp in 2020 te realiseren hebben we jullie hulp hard nodig. Lever het formulier daarom aankomende week nog in. Graag willen wij jullie eraan herinneren dat meedoen aan de sponsorloop korting geeft op het inschrijfgeld van het Beuningse Boys kamp 2020. 

Bedankt namens de kampcommissie

Tijden Sponsorloop

JO13       10:00
JO12       10:00
J011        10:45
J010        10:45
M013       11:30
MO11      11:30
MO10      11:30

 

Reminder voor de O13-, O12-, O11-, O10-, O9- en O8-jeugd!

Denken jullie eraan om het lotenboekje van de Grote Clubactie in te leveren? Zowel op het wedstrijdsecretariaat als in de kantine staat een doos waar je het boekje in kunt doen.

Graag ontvangen we de boekjes deze week, maar uiterlijk zaterdag 2 november terug. Alvast hartelijk dank voor je inzet!

 

Wie helpt er mee bij het Regio Toernooi van de club op 15 en 16 juni a.s.?

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt bij Beuningse Boys het toernooi om de Regio Cup gespeeld. De organisatie is al lange tijd druk bezig om het toernooi goed op poten te zetten. Op de toernooi dag zelf kunnen zij nog de nodige vrijwilligers gebruiken en hiervoor doen zij een dringend beroep op de ouders/verzorgers.

Voor de volgende taken heeft de organisatie uw hulp nodig:

1.       Opzetten van de velden in de ochtend

2.       Aan het eind van de ochtend de velden omzetten van O9/10 naar O11/12

3.       Schoonmaken van de kleedkamers

4.       Einde van de dag schoonmaken van de kleedkamers door 4 ouders

5.       Opruimen van de velden, prullenbakken legen en het park nalopen op zwerfvuil

6.       Toezicht bij het springkussen.

7.       overige diverse hand- en spandiensten

Het zijn geen taken die erg veel tijd van u vragen, maar die wel gedaan moeten worden.

Mag de organisatie op uw medewerking rekenen?

 

Zo ja, wilt u dan een mail sturen naar hijmansa@kpnmail.nl .

Vermeld in de mail

·         Uw naam en de naam van uw zoon/dochter

·         Het team waarin uw zoon/dochter speelt

·         Voor welke taak u zich beschikbaar stelt.

 

Namens de organisatie van de Regio Cup bij voorbaat dank!

Cupfighters JO13-3G stranden in halve finale Zwaluwen Jeugdbeker Onder 13

Alle aspecten waren bij de Beuningse Boys JO13-3G aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken: een compleet EIGEN team, iedereen in opgewekte stemming,  zonnig weer en veel publiek langs de lijn. De spelers en technische staf waren vol goede hoop maar toch ook wel gespannen, want zo vaak speel je niet om een plek in de finale van de Zwaluwen Jeugdbeker. Tegenstander in deze strijd was het JO13-3 team van DTS ’35 uit Ede.

Het werd geen openingsfase van aftasten, maar de beide teams gingen direct volop in de aanval. Dit resulteerde in enkele mooie kansen voor beide doelen. Een kansrijk schot van Murad werd geblokt en in de verdediging moest Marieke handelend optreden toen de spits van DTS vrij voor haar opdook. In de minuten daarna nam de thuisploeg het heft in handen. Zowel voetballend alsook fysiek strijdend in de duels kwamen de rood-witten telkens als winnaar uit de bus. Een schot uit de tweede lijn van opnieuw Murad ging recht op de keeper en vlak daarna werd Jaap diep gestuurd achter de laatste verdedigingslinie van DTS. Hij wist de bal wel langs de uitgekomen keeper te krijgen, maar een mee gesnelde verdediger werkte de bal uit de doelmond. Na een kwartier gooide Sem snel in op Jaap en hij kon vanaf rechts het strafschopgebied in de richting van het doel. Zijn doelpoging verdween echter helaas in de korte hoek naast het doel. Hierna namen de gasten in het blauw en wit het initiatief over. Een vrije trap van ruim 30 meter werd door Marieke tot hoekschop verwerkt en na een steekpass door het hart van het centrum van de verdediging van de rood-witten schoot de spits in kansrijke positie naast. In de 22e minuut gebeurde er iets waar nog lang over nagepraat zou gaan worden. Na een blessure werd de bal door de thuisploeg uit sportiviteit over de zijlijn gespeeld. Nadat de scheidsrechter het sein had gegeven om het spel te hervatten, stonden de spelers van de Beuningse Boys klaar om de bal weer terug te krijgen. De bal werd echter niet uit sportiviteit teruggegeven door DTS en uit de snelle aanval die daarop volgde verdween de bal in het doel van de Beuningse Boys: 0 – 1. De scheidsrechter keurde het doelpunt goed tot ongenoegen van alles wat rood en wit was. De thuisploeg leek aangeslagen want nauwelijks een minuut later leken de blauw-witten op 0 – 2 te komen, maar opnieuw was daar Marieke die knap redde. De druk op het doel van de Beuningse Boys werd echter steeds groter. Uit een corner werd de bal niet goed verwerkt door de verdedigers en van dichtbij kon de bal worden ingetikt: 0 – 2. Helaas voor de thuisploeg bleef het daar niet bij, want twee minuten later wist Lasse eerst nog een schot te blokken, maar de bal kwam uit de kluts toch weer bij een speler van DTS terecht. Hij gaf een voorzet vanaf de rechterkant en bij de tweede paal kon de bal simpel worden ingetikt: 0 – 3. Deze tussenstand was erg geflatteerd, zeker na die eerste goede periode van twintig minuten. In de blessuretijd van de eerste helft leek de thuisploeg toch de aansluiting te kunnen vinden toen een afstandsschot van Rienk hard in de benedenhoek ging. De keeper van DTS wist de bal echter ternauwernood tot corner te verwerken.

Toen de scheidsrechter voor rust floot liepen de spelers van de Beuningse Boys aangeslagen met de koppies omlaag van het veld. Die drie tegendoelpunten in korte tijd waren een flinke tik op de kin. De technische staf had de taak om in de pauze het team weer op de rails te krijgen.

Het team van de Beuningse Boys kwam weer vol goede moed uit de kleedkamer en ging vol voor de aansluitingstreffer. De tweede helft was nog maar net aan de gang en er viel inderdaad een treffer, maar wel gescoord door DTS. Een corner werd net niet goed genoeg verwerkt en van dichtbij werd de bal hard in het doel geschoten: 0 – 4. Er was nog meer dan genoeg tijd over om het tij te keren en in de 38e minuut leek het dan eindelijk te lukken. De bal kwam uit een corner bij Alhaji terecht en zijn inzet leek in de bovenhoek te verdwijnen…. Maar helaas vloog de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Nauwelijks één minuut later viel de definitieve beslissing aan de andere kant. Puck wilde een voorzet wegtrappen, maar hij raakte de bal totaal verkeerd en deze verdween met een hoge boog over Marieke heen in het doel: 0 – 5. De Beuningse Boys moest het in deze fase vooral ook fysiek afleggen, waardoor er wat frustratie ontstond, zowel onderling als ook tegen de scheidsrechter. De gasten uit Ede trokken zich hiervan niks aan en gingen vol door met aanvallen. In de 41e minuut werd de score nogmaals opgehoogd, nadat een snelle aanval opnieuw simpel werd binnengetikt bij de tweede paal: 0 – 6. De thuisploeg kwam in deze fase sporadisch nog maar in de buurt van het vijandelijke strafschopgebied en de gasten waren heer en meester en wisten voor nog veel gevaar te zorgen voor het doel van Marieke. De rood-witte verdediging wist in deze periode toch goed stand te houden zonder tegendoelpunt. Toen brak de slotfase aan en iedereen die dacht dat de wedstrijd als een nachtkaars uit zou gaan kwam bedrogen uit. DTS vond deze stand jammer genoeg niet voldoende en scoorde uit een scrimmage de 0 – 7. En in 58e minuut werd een corner van dichtbij ingekopt: 0 – 8. De gifbeker voor de thuisploeg moest blijkbaar helemaal leeg tot de laatste druppel… In de laatste minuut trok de thuisploeg nog één keer ten aanval. Murad gaf een mooie dieptepass op Kas. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij de bal hoog in de richting van het DTS doel. De keeper wist de bal echter met moeite te keren. Maar de inzet van de Beuningse Boys werd alsnog beloond. Lasse gaf de pass achter de verdediging, waardoor Kas alleen op de keeper af kon gaan. Hij gaf een lob over de keeper maar de bal bleef hangen in het keepersgebied. In een fel duel met een verdediger wist Kas de bal alsnog over de doellijn te werken: 1 – 8. Dit was een mooi moment geweest voor de scheidsrechter om af te fluiten, maar hij liet toch nog even doorspelen. En in die tijd wisten de blauw-witten uit Ede in de tegenaanval nogmaals te scoren om de eindstand te bepalen op: 1 – 9.

Ondanks deze nederlaag mogen we trots zijn op de prestatie van onze JO13-3G voor het bereiken van de halve finale Zwaluwen Jeugdbeker (net zoals de overige jeugdteams van de Beuningse Boys die eveneens gestrand zijn in de halve finale).

Ruud Vosselman

Foto's van deze wedstrijd vinden jullie hier.

Beuningse Boys organiseert dit jaar weer de Regiocup 

Na een jaartje van afwezigheid, wordt dit jaar weer de Regiocup georganiseerd bij de Beuningse Boys. In het weekend van 15 en 16 juni vindt alweer de negende editie plaats voor de jeugdteams JO9 t/m JO15. Naast Nederlandse teams zullen ook Duitse teams uit de grensstreek deelnemen. Verder is het streven om voor elke leeftijdscategorie in ieder geval één complete damespoule samen te stellen. Teams worden op sterkte ingedeeld, waarbij elke poule een eigen winnaar kent.

Eind vorig jaar is de toernooicommissie begonnen met de organisatie van beide wedstrijddagen. Daarbij gaat het niet alleen om een goed verloop van de wedstrijden. Ook voor de toeschouwers en voor de spelers zal er buiten de lijnen voldoende aanbod van vertier, eten en drinken zijn.

De eerste reacties zijn erg positief, veel mensen zijn blij dat er weer een Regiocup wordt georganiseerd. Dat blijkt ook wel uit de snelle eerste aanmeldingen. Maar de toernooicommissie kan het niet alleen. Op de dagen zelf zijn ook veel vrijwilligers nodig die met kleine of grotere klussen helpen het toernooi voor de jongens en meisjes te laten slagen. Wilt u een steentje (of steen) bijdragen, dan horen we dit uiteraard graag!

Alle belangrijke details zijn te vinden op www.regiocup.eu

Aanmelden kan via http://regiocup.eu/nl/aanmelden/

Vragen zijn te stellen via info@regiocup.eu

We hopen uiteraard op de deelname van veel teams van de Beuningse Boys. Samen maken we er wederom een prachtig toernooi van!!

Sportieve groet,

Toernooicommissie Regiocup