Recreatievoetbal - Beuningse Boys

Recreatievoetbal

Recreatievoetbal

Sinds augustus 2008 verzamelen zich op de zaterdagmiddag en zondagochtend enthousiaste voetballers en voetbalsters om hun partijtje voetbal te spelen. Deze club noemt zich Veertig +, omdat de minimum leeftijd om mee te mogen doen 40 jaar is. Andere voorwaarden zijn dat je lid van Beuningse Boys moet zijn/worden en dat je je verplicht om iedere zaterdag en zondag zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

Waar bij de start voorzichtig rekening werd gehouden met een groep van ca 15 personen is het aantal deelnemers uitgegroeid tot meer dan 70 actieve voetballers. Gelijk vanaf de start was het enthousiasme groot en is door menigeen verzucht “dit hadden we veel eerder moeten doen”.

Ter verduidelijking, de groep voetbalt op het kunstgrasveld en heeft geen enkele intentie om een vriendschappelijk partijtje tegen wie dan ook en waar dan ook te spelen. Bij deze groepen is vooral het plezier en de ontspanning net zo belangrijk als het sportieve bewegen. Dat de 3e helft een wezenlijk onderdeel is, moge duidelijk zijn. 

recr.1.jpgrecr.2.jpgrecr.4.jpg

Voor informatie over het recreatievoetbal kun je terecht bij:

  • Frank Peters (tel. 06-15032107) voor de heren zondaggroep
  • Karin Caris (tel. 024-6777611) voor de dames zondaggroep
  • Ton Hijmans (tel. 06-20897299) voor de heren zaterdaggroep.                                                
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!