Woensdagmiddag training

Woensdagmiddag training

IMG_9682.jpg

 

Spelers van de week en foto's van week 2

15 januari 11:45  In blok 1 is heel team PSG uitgeroepen tot Rising Stars. In Blok 2 gaat Sepp van Ewijk er met de titel van door. Gefeliciteerd jongens! meer »

23x gelezen

Speler van de week 51 en foto's

23 december 16:15  Sten en Julian zijn de laatste spelers van de week dit jaar. Dat betekent dat ze extra lang van hun beker kunnen genieten tijdens de winterstop. Gefeliciteerd jongens, geniet er van! Bekijk de foto's van de training!meer »

102x gelezen

Fijne feestdagen...

22 december 21:30  Wij, het team woensdagmiddag training, wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en hopelijk een gezond en heel sportief 2022!

77x gelezen

LEUKE HULPVRAAG!!!

17 december 19:00  Beste ouders, we zoeken iemand die structureel op woensdagmiddag tijdens blok 1 ons team wilt ondersteunen door een paar foto's te maken van de training en van de speler van de week. Deze foto's delen we altijd met de achterban via social media. Je werkt hierin samen met Lisanne die dit voor blok 2 doet en de socials beheert. We verwachten overigens geen hoogstaande artistieke foto's, dus je hoeft geen pro te zijn. Gewoon wat leuke kiekjes maken met je smartphone is voldoende! Lijkt dit je leuk om te doen? Ook om de kinderen (en je eigen kind😉) wat meer van dichtbij te zien op het veld. Meld je dan even aan via een PB

59x gelezen

Speler van de week 50

16 december 12:30  Santino en Django van harte gefeliciteerd, jullie zijn onze Rising Stars van deze week!

73x gelezen

En de winnaar van de Grote clubactie is.....

10 december 9:00  Afgelopen woensdag werd tijdens de centrale training bekend gemaakt hoe goed er loten zijn verkocht tijdens de Grote Club Aktie . meer »

296x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!