Woensdagmiddag training

Woensdagmiddag training

IMG_20210929_174456.jpg

 

Thema Judo

13 oktober 21:30  Vandaag stond de training in het teken van het thema judo: leren vallen, gebruik maken van je eigen lichaam en zelfvertrouwen opbouwen! Kijk op onze Facebook of Instagram pagina voor meer foto's. Met dank aan Thijs Koenders van Go4Fit Beuningen.

64x gelezen

Speler van de week/ Rising Star, week 40

13 oktober 21:30  Novan en Milad gefeliciteerd, deze week hebben jullie de Speler van de week-beker dik verdiend!

92x gelezen

Uw stem is voor Beuningse Boys geld waard!

4 oktober 12:00  De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook Beuningse Boys doet mee aan de Rabo ClubSupport Campagne.meer »

145x gelezen

Speler van de week/ Rising Star, week 39

29 september 22:30  Deze week hebben Yassin en Alland de beste verie van henzelf getoond! Zij hebben deze week de Speler van de week-beker in ontvangst mogen nemen!!

61x gelezen

Volg de Woensdagmiddag training ook op Instagram

29 september 22:15  Alle laatste informatie, weetjes en foto's van de centrale woensdagmiddag training van V.V. Beuningse Boys zijn ook te vinden op onze eigen Instagram-pagina: https://www.instagram.com/bbwoensdagmiddag/

9x gelezen

U vindt ons ook op Facebook

29 september 22:15  Alle informatie, weetjes en foto's van de centrale woensdagmiddag training van V.V. Beuningse Boys vind je hier, maar ook op onze eigen Facebook-pagina: https://www.facebook.com/BBwoensdagmiddag

5x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!