Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorformulier

Sponsor worden? Wij kunnen u de volgende mogelijkheden aanbieden: 
 
Subsponsorschap

Naast het hoofdsponsorschap van Jack Muller B.V. heeft v.v. Beuningse Boys ook 6 subsponsoren. Dit zijn Romijnders Installatietechniek, Grolsch, Mari Frunt woning- en projectinrichting, Quantore, Schildersbedrijf Dennissen en Frits Wolf Tuinmeubelen BV. Zij nemen een pakket af dat bestaat uit: 21 meter boarding, prominente vermelding op de website van v.v. Beuningse Boys, met eventuele doorlink, een reclameboodschap op CD tijdens thuiswedstrijden in de competitie van ons 1e elftal, een 1/4 pagina advertentie in ons clubmagazine, 2 pasjes voor thuiswedstrijden van het 1e elftal, inclusief toegang tot het sponsorhome. Totaalprijs per seizoen: € 2.500,00 exclusief BTW.
 
Reclameborden

Beuningse Boys is enkele jaren geleden begonnen met het plaatsen van grote metalen stellages, waarin hoog langs de velden grote reclameborden geplaatst kunnen worden die een veel hogere attentiewaarde hebben dan de traditionele kleinere borden die laag langs de velden staan.
Deze grote borden hebben de maat 4,20 x 0,80 meter en mogen bijna allemaal tweezijdig beletterd opgehangen worden. Naast de eenmalige productiekosten bedraagt de huurprijs € 379,00 per seizoen, exclusief BTW.
Tevens is het mogelijk om laag naast de velden boarding te plaatsen met een lengte van 10,5 meter en in veelvouden hiervan (hoogte 0,80 meter). Naast de eenmalige productiekosten bedragen de huurprijzen € 895,00 (10,5 meter) en € 1.695,00 (21 meter) per seizoen, exclusief BTW.
 
Clubbladadvertenties

Beuningse Boys beschikt over een prachtig vormgegeven clubmagazine dat 4 á 5x per seizoen uitkomt en door eigen bezorgers verspreid wordt naar ca. 1.000 adressen: leden, vrijwilligers, bedrijven en overige geïnteresseerden. Het blad wordt professioneel in offset gedrukt en adverteren is vanaf seizoen 2011-2012 in Full-colour. De tarieven zijn als volgt (per seizoen en exclusief BTW):
 
1/1 pagina A4 op de kaft : € 395,00
1/2 pagina A4 op de kaft :  € 259,00
1/1 pagina A4 binnenwerks : € 375,00
1/2 pagina A4 binnenwerks : € 249,00
1/4 pagina A4 binnenwerks : € 189,00
 
Kledingsponsoring

Bij VV Beuningse Boys spelen 45 jeugdteams, 11 seniorenteams,  3 recreantenteams, mini's, 1 Voetbal+ en 1 zaalvoetbalteam. Bedrijven die de kleding van deze teams willen sponsoren, zijn uiteraard van harte welkom. VV Beuningse Boys heeft voor de komende seizoenen een kledingsponsor afspraak gemaakt met Jako, VIB Rob van Horssen en Stap-in. Hierdoor zijn wij als vereniging erin geslaagd de kledingkosten voor de leden substantieel lager te krijgen.

Belangrijkste veranderingen

  • VV Beuningse Boys heeft met Jako een afspraak gemaakt voor een nieuwe kledinglijn. Jako garandeert deze kledinglijn te leveren voor de komende 5 jaar. Deze nieuwe kledinglijn heet Classic. De nieuwe kledinglijn sluit goed aan bij de Performance lijn waar een aantal teams inmiddels in spelen. De productie voor de Performance lijn stopt echter over 2 jaar, vandaar onze keuze voor de Classic lijn. Zowel de Classic- als de Performance lijn vallen binnen de afspraken met Jako.
  • Het logo van de Beuningse Boys is recent gedeponeerd bij het Merkenbureau en is vanaf heden dan ook exclusief eigendom van de vereniging. Gebruik van het logo, in welke vorm dan ook, mag alleen na schriftelijke toestemming van het bestuur.
  • In juni 2017 is de webshop Beuningse Boys online gegaan. In deze webshop worden exclusief voor de Beuningse Boys de Classic lijn artikelen, met o.a. voetbaltassen, trainingspakken en jassen, aangeboden. Alle artikelen die wij via onze webshop aanbieden hebben ook als opdruk het goedgekeurde logo van de Beuningse Boys. We hebben met Jako de afspraak gemaakt dat op alle artikelen die wij via de Beuningse Boys Webshop aanbieden, elk lid een korting krijgt van 15% (m.u.v.  shirts en broekjes, zie onder). Dit is op de gepubliceerde Jako prijs en inclusief het logo van de Beuningse Boys. De online bestelde artikelen kunnen afgehaald worden bij Stap-In.  U kunt uiteraard ook bij Stap-In deze artikelen aanschaffen.
  • Vanaf het seizoen 2017 heeft VV Beuningse Boys een sponsorovereenkomst met VIB Rob van Horssen voor de voetbalshirts en broekjes die in de vrije verkoop verkrijgbaar zijn en via Stap-In Beuningen geleverd worden. Deze shirts en broekjes worden alleen nog maar aangeboden inclusief sponsoruiting van VIB Rob van Horssen. Een setje broek en shirt kost in de vrije verkoop voor junioren € 32,55 en voor senioren € 35,55. Dit is een vaste prijs, deze is uitgesloten van korting.
  • Voor de teamsponsoring hebben wij aparte prijzen met alleen shirts en broeken, inclusief logo van de sponsor en gesublimeerde logos van de Beuningse Boys.  De kosten bij teamsponsoring zijn € 43,00 per setje voor de junioren en € 46,25 per setje voor de senioren. Indien u als sponsor, de kleding van rugnummers wilt voorzien, dan kost dit € 1,21 per cijfer extra, alsmede € 1,51 aan opzetkosten (voor één of twee cijfers dezelfde prijs).

 

Door deze afspraken denken wij als vereniging dat het zeer interessant is voor veel ondernemers en bedrijven om een eigen team te sponsoren. Aanvragen voor sponsoring van een team (shirts en broekjes alsmede de overige kleding) lopen altijd via de Beuningse Boys.  Als vereniging hebben wij alleen met Jako en Stap-in afspraken gemaakt over het exclusief gebruik van het Beuningse Boys logo.

Als vereniging streven wij naar een mooie uitstraling van onze club. Wij denken dat een professionele kledinglijn hier ook bij past. Het seizoen 2017-2018 gebruiken we als overgangsjaar waarbij alle nu nog in gebruik zijnde shirts en broeken gebruikt kunnen blijven worden. Vanaf seizoen 2018-2019 is onze doelstelling dat we alleen nog de nieuwe tenues, alsmede de Classic en Performance kledinglijn binnen de velden zien. 

Beuningen, 31 mei 2017

Heeft u interesse?

Klik hier voor het sponsorformulier. 
Voor alle sponsorzaken kunt u contact opnemen met de club door een email te sturen naar commercie@beuningseboys.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!