Info leiders / trainers - Beuningse Boys

Info leiders / trainers

Info leiders / trainers

Beste trainer/leider,

De Jeugdcommissie (JC) van de Beuningse Boys heeft een informatiebrochure gemaakt met als doel een zo compleet mogelijk beeld te schetsen over het reilen en zeilen van onze voetbalclub. Het is een aanvulling op alle informatie die ook op deze website van de club te vinden is, DE informatiebron voor trainingen, wedstrijden, etc. We raden iedereen aan deze site regelmatig te lezen.
 
Het is niet nodig voor de start van het seizoen alles te lezen en/of te onthouden. Veel informatie is al bekend, behalve wellicht voor onze nieuwe vrijwilligers, en het kan ook handig zijn om in de loop van het seizoen iets op te zoeken als er zich nog onbekende situaties voordoen.

Klik hier voor de informatiebrochure

Klik hier voor de presentatie van de aftrapbijeenkomst.

Klik hier voor de infofolder van het inloopspreekuur sportblessures.

Klik hier voor een overzicht van de sponsorkleding 

Korting op trainingskleding
Met ingang van het seizoen 2022/2023 maakt de Beuningse Boys (in samenwerking met de kledingsponsor Snelders Sport in Wijchen) het mogelijk voor trainers en leiders tegen een beperkte bijdrage trainings- en/of coaching-kleding aan te schaffen. De kleding kan via deze link bij Snelders Sport worden besteld. 
Na betaling van het bedrag wordt de kleding eigendom van de leider of trainer. De ervaring leert dat deze een aantal jaren gedragen kunnen worden en dat het niet nodig is om ieder jaar een nieuwe set aan te schaffen. Deze regeling geldt alleen voor de kleding waarop Snelders Sport als shirt-sponsor staat. Niet voor teams die een andere kledingsponsor hebben en hun trainers/leiders in dezelfde gesponsorde kleding willen steken. 


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!