Kledingshop

Kledingshop

kleding_shop.png(Klik op de afbeelding om naar de kledingshop te gaan)

 

Belangrijke informatie kledinglijn Beuningse Boys

VV Beuningse Boys heeft voor de komende seizoenen een kledingsponsor afspraak gemaakt met Jako, VIB Rob van Horssen en Stap-in. Hierdoor zijn wij als vereniging erin geslaagd de kledingkosten voor de leden substantieel lager te krijgen.

Belangrijkste veranderingen:

 • VV Beuningse Boys heeft met Jako een afspraak gemaakt voor een nieuwe kledinglijn. Jako garandeert deze kledinglijn te leveren voor de komende 5 jaar. Deze nieuwe kledinglijn heet Classico. De nieuwe kledinglijn sluit goed aan bij de Performance lijn waar een aantal teams inmiddels in spelen. De productie voor de Performance lijn stopt echter over 1 jaar, vandaar onze keuze voor de Classico lijn. Zowel de Classico- als de Performance lijn vallen binnen de afspraken met Jako.
   
 • Het logo van de Beuningse Boys is gedeponeerd bij het Merkenbureau en is vanaf heden dan ook exclusief eigendom van de vereniging. Gebruik van het logo, in welke vorm dan ook, mag alleen na schriftelijke toestemming van het bestuur.
   
 • Webshop Beuningse Boys online. In deze webshop worden exclusief voor de Beuningse Boys de Classico lijn artikelen, met o.a. voetbaltassen, trainingspakken en jassen, aangeboden. Alle artikelen die wij via onze webshop aanbieden hebben ook als opdruk het goedgekeurde logo van de Beuningse Boys. We hebben met Jako de afspraak gemaakt dat op alle artikelen die wij via de Beuningse Boys Webshop aanbieden, elk lid een korting krijgt van 15% (m.u.v. shirts en broekjes, zie onder). Dit is op de gepubliceerde Jako prijs en inclusief het logo van de Beuningse Boys. De online bestelde artikelen kunnen afgehaald worden bij Stap-In. U kunt uiteraard ook bij Stap-In deze artikelen aanschaffen.
   
 • Vanaf het seizoen 2017 heeft VV Beuningse Boys een sponsorovereenkomst met VIB Rob van Horssen voor de voetbalshirts en broekjes die in de vrije verkoop verkrijgbaar zijn en via Stap-In Beuningen geleverd worden. Deze shirts en broekjes worden alleen nog maar aangeboden inclusief sponsoruiting van VIB Rob van Horssen. Een setje broek en shirt kost in de vrije verkoop voor junioren € 32,55 en voor senioren € 35,55. Dit is een vaste prijs, deze is uitgesloten van korting.
   
 • Voor de teamsponsoring hebben wij aparte prijzen met alleen shirts en broeken, inclusief logo van de sponsor en gesublimeerde logos van de Beuningse Boys. De kosten bij teamsponsoring zijn € 43,00 per setje voor de junioren en € 46,25 per setje voor de senioren. Indien u als sponsor, de kleding van rugnummers wilt voorzien, dan kost dit € 1,21 per cijfer extra, alsmede € 1,51 aan opzetkosten (voor één of twee cijfers dezelfde prijs). Door deze afspraken denken wij als vereniging dat het zeer interessant is voor veel ondernemers en bedrijven om een eigen team te sponsoren. Aanvragen voor sponsoring van een team (shirts en broekjes alsmede de overige kleding) lopen altijd via de Beuningse Boys. Als vereniging hebben wij alleen met Jako en Stap-in afspraken gemaakt over het exclusief gebruik van het Beuningse Boys logo.

 

Als vereniging streven wij naar een mooie uitstraling van onze club. Wij denken dat een professionele kledinglijn hier ook bij past. Het seizoen 2017-2018 hebben we gebruikt als overgangsjaar waarbij alle nu nog in gebruik zijnde shirts en broeken gebruikt kunnen blijven worden. Vanaf seizoen 2018-2019 is onze doelstelling dat we alleen nog de nieuwe tenues, alsmede de Classico en Performance kledinglijn binnen de velden zien.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!