Lid worden

Lid worden

 

Aanmelden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging!
Om lid te worden, vul je dit formulier in.  

Informatie voor nieuwe leden

Na inschrijving wordt een speler op de wachtlijst van zijn of haar leeftijdscategorie geplaatst. Vanuit deze wachtlijst kan een speler gedurende het gehele seizoen aan een bestaand team van zijn of haar leeftijdscategorie worden toegevoegd als er ruimte in een team is. De coördinator van de betreffende leeftijdscategorie regelt dit. 

Vanaf 4 jaar kan uw kind aangemeld worden. Hij of zij wordt dan een "mini". Mini's spelen nog niet in teamverband maar hebben wel training op de vrijdagavond. Ook zijn zij welkom op de woensdagmiddag. In het kalenderjaar waarin een speler 6 jaar wordt, wordt hij of zij ingedeeld in een team bij de jeugd van O8. Bij voldoende spelers in één leeftijdscategorie, zal een nieuw team geformeerd worden door de coördinator van de leeftijdscategorie. Nieuwe teams starten na de zomer- of winterstop in ieder geval met trainen. Een nieuw team wordt ingedeeld in een competitie na overleg met de KNVB. 

Op de woensdagmiddag vanaf 14.30 uur is de hoofdtraining voor alle leden Onder 12 jaar, samen met andere jongens en meiden van dezelfde leeftijd. Ook voor de mini's! Op een andere dag van de week hebben de teams een teamtraining.

Proeftrainen

Mocht uw kind nog twijfelen of hij of zij wel wil gaan voetballen dan kunt u op het aanmeldingsformulier aangeven of u graag vrijblijvend gebruik wil maken van 2 proeftrainingen op de woensdagmiddag. U wordt dan een kwartiertje eerder verwacht en opgevangen door de coördinator van de woensdagmiddag. Deze zal u wat meer informatie geven over de trainingen.

Afmelden

  • Opzeggen kan schriftelijk via de mail naar ledenadministratie@beuningseboys.nl vóór 15 juni;
  • Opzeggen van 16 juni t/m 30 juni levert een boete op van € 50,00;
  • Als je twijfelt of je lid blijft om welke reden dan ook (verhuizing, studie e.d.), meld je dan af vóór 15 juni; aanmelden kan altijd weer;
  • Sta je m.i.v. 1 juli als lid genoteerd, dan betaal je net als alle andere leden de volle contributie.


Stoppen met spelen, maar toch lid blijven

Ook dat kan natuurlijk. Het is dan wel handig om even contact op te nemen met de ledenadministratie van de club. Deze kan u de benodigde informatie geven. De ledenadministratie is bereikbaar op: ledenadministratie@beuningseboys.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!